Nu poate conduce maşina, îşi trage foarte greu tricourile pe cap şi nu găseşte niciodată sutien mărimea 32Z pentru “pepenii” pe care îi etalează cu dezinvoltură ori de câte ori are ocazia. La cei 31 de ani ai ei, Beshine este fotomodelul cu cei mai mari sâni artificiali din lume. Nu a apelat la bisturiu decât o singură dată, când i-au fost montaţi săculeţii umpluţi cu soluţie salină din zona pieptului.

De-a lungul timpului a mărit volumul acestora ajungând în prezent să aibă sânul de 10 kilograme. Nemţoaica merge aproape zilnic la doctorul estetician pentru a-şi menţine bustul la fel de generos, pentru că uneori „sânii o mai iau la vale”.

Fotomodelul care te face să îți ții respirația! O galerie foto amețitoare: “Prea cald, prea multe haine”

FEMEIA FATALA | GALERIE FOTO

Blonda perfecta | GALERIE FOTO

De ce a făcut asta? Simplu: „pentru glorie” şi pentru că atunci când pozează nu se uită decât la contracte de peste 3.000 de euro. Însă acum are nevoie de o bonă pentru sâni. Vrea să o plătească lunar cu 1.500 de euro şi să aibă grijă de ea. Trebuie să îi lege şireturile, să o încalţe, să aibă permis de conducere, să o îmbrace, să o ajute să coboare din pat, să o spele şi să îi maseze şalele care cedează sub greutatea pieptului gigantic.

În plus, Beshine este ca un copil neajutorat, nu şi-a mai văzut buricul decât în oglindă şi atunci când scapă ceva pe jos are nevoie să se aşeze în fund ca să recupereze obiectul pierdut. Ea are la activ câteva filme porno şi are peste un milion de admiratori din întreaga lume. „Când lumea se uită la pieptul meu, mă invidiază. Numai eu ştiu cât mă chinuiesc”, a punctat Beshine.

Ieri divă P0RN0, azi în manualul de engleză | GALERIE FOTO

Gătește goală | GALERIE FOTO

GALERIE FOTO | Cu rochia pe ea era apetisanta, dar cînd și-a dat-o jos a fost mortală

Ea deţine recordul

Cei mai mari sâni naturali din lume atârnă la pieptul americancei Norma Stitz, care are aproape 40 de ani şi cântăreşte 160 kg. Un sân de-al ei are 25 kg şi a intrat în Cartea Recordurilor în 1999. Beshine vrea să o întreacă, dar să îşi menţină silueta de sirenă. Spre deosebire de americancă, nemţoaica nu are decât 80 kg, în condiţiile în care sânii ei au 20 de kile în total. Dar continuă să crească…click