Preotul unei importante parohii grec-ortodoxe din New York a demisionat după ce relaţia, mai puţin ortodoxă, cu fina sa, membră de vază a parohiei pe care o păstorea, a fost trădată de mai multe filmuleţe obscene.

În înregistrările cu pricina, enoriaşa Ethel Bouzalas, 45 de ani, mamă a trei copii, apare cu un bici în mână, călare pe un tort. Îşi unge apoi picioarele cu mişcări lascive. Părintele George Passias, 67 de ani, o soarbe din ochi.

Filmuleţele au fost realizate de detectivii puşi pe urmelor celor doi amanţi de soţul suspicios al credincioasei. Le-au vizionat, stupefiaţi, superiorii preotului pe adresa cărora a fost expediat un colet cu nenumărate înregistrări video, dovezi ale dezmăţului celor doi (jocuri er0tice cu banane, oglinzi, s*x oral etc).

Detalii HALUCINANTE ies la iveală în cazul preoţilor implicaţi în TRAFIC DE MINORI. Copiii, trataţi mizerabil

Preotul betiv

Iubitul meu, preotul

Orgii s*xuale cu călugăriţe în “cultul interzis”. Dezvăluiri din arhiva secretă a Vaticanului

În faţa atâtor dovezi zdrobitoare, George Passias, preotul paroh căsătorit al bisericii Sfântul Spiridon din New York, şi-a recunoscut vina şi a renunţat la haina preoţească. Se vorbeşte prin parohie că amanta poartă în pântece rodul iubirii lor interzise.

evz.ro

Related

comments