Dacă ești student sau pur și simplu îți cauți un loc de muncă pe timpul verii, ai putea opta pentru un job în turism în Grecia sau Cipru.

Au mai rămas câteva zile până începe vara și în această perioadă se fac multe angajări în domeniul turistic. Avantajul acestui tip de job este că, pe lângă munca propriu-zisă, ai posibilitățile de distracție și de relaxare chiar alături de tine.

O companie de resurse umane recrutează 50 de persoane din România pentru următoarele joburi în hoteluri din Grecia și Cipru: ajutor ospătar, ospătăriță, restaurant hostess, ajutor bucătar, ajutor în bucătărie, cameriste, grădinari/general workers și șoferi.

Salariul pornește de la 450 euro pe lună și poate ajunge până la 900 euro pe lună, în funcție de post și de experiența anterioară a candidatului.

Un avantaj pentru aceste posturi este că viitorii angajați nu vor scoate niciun ban din buzunar pentru cazare și masă, acestea fiind asigurate de angajator. Mai mult, unele hoteluri asigură și transportul dus-întors.

Persoanele care vor fi selectate vor lucra opt ore pe zi, timp de șase zile pe săptămână. Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Însă, chiar dacă nu știi limba engleză foarte bine, trebuie să știi că pentru unele joburi este acceptat și un nivel minim de cunoaștere.

Află AICI mai multe informații despre aceste joburi și grăbește-te să-ți trimiți CV-ul dacă vrei să fii selectat.

capital

Related