Exista povesti pe care nimeni nu le-a marturisit vreodata. Exista povesti ascunse care, la un moment dat, au schimbat cursul istoriei.

Tiparul fizic al frumusetii feminine era in urma cu un secol diferit de cel de azi. Pe atunci, erau in voga femeile rubensiene, cu forme mai accentuate. Cu toate acestea, si in acele vremuri, doamnele erau preocupate sa gaseasca reteta pentru o silueta perfecta.

horoscop maine

Opozitia Lunii cu planeta Marte poate predispune la tensiune, iritare, dispute si mici accidente.

Va recomandam sa stati linistit si sa amanati orice activitate importanta. Daca observati ca toate va ies pe dos, opriti-va!

A consuma cafea intre doua pahare de bautura alcoolica, in speranta de a-ti pastra mintea limpede, nu ajuta la nimic; dimpotriva, combinatia de alcool si cafeina are un efect intoxicant mai grav.

Cei care amesteca bauturile alcoolice cu cafeaua – sau cu bauturi energizante ori racoritoare ce contin cafeina – pot avea probleme mai mari decat cei care beau doar alcool.

Cât de multă cafea bem şi ce efecte are asupra noastră – acestea sunt aspecte care sunt influenţate de gene: cercetătorii au descoperit o „genă a cafeinei” care controlează reacţiile oamenilor la această substanţă.

Un studiu condus de Marilyn Cornelis de la Harvard School of Public Health a analizat rezultatele a peste 20 de studii anterioare, ce cuprindeau, în total, peste 120.000 de participanţi. Aceştia dăduseră detalii despre consumul lor de cafea, iar ADN-ul lor fusese analizat.

Plajele pentru nudisti nu mai sunt un subiect tabu, iar anual tot mai multi turisti se inscriu in lista celor care vor sa renunte de tot la haine.

Dacă ești student sau pur și simplu îți cauți un loc de muncă pe timpul verii, ai putea opta pentru un job în turism în Grecia sau Cipru.

Alocaţiile dublate pentru copii vor fi plătite începând cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrând însă în acelaşi timp la un pachet de măsuri care să vizeze inclusiv diferenţierea alocaţiilor, pachet finalizat în septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb.