Ce inseamna sa fii parinte? Sa fii parinte inseamna sa fii cea mai buna mama si cel mai bun tata pentru copilul tau.

Uneori este simplu. Alteori insa, s-ar putea sa nu fie cum anticipam noi sau cum ne imaginam. Dar asta mai putin conteaza deoarece nimeni nu a primit instructiuni de…crestere a propriilor copii. Cand plecam la drum in educatia si cresterea copiilor nostrii, suntem responsabili in a ne iubi odraslele neconditionat.

O femeie de 43 de ani si sotul ei de 37 de ani au murit pe o sosea din Ialomita, dupa masina in care se aflau a fost izbita in plin de un TIR, condus de un sofer imprudent.

Se schimba regulile dupa care puteti sa va construiti o casa la tara. Daca vreti o cladire parter plus etaj, nu mai aveti voie sa o construiti doar cu vecinii si cu neamurile.

Casa cu blazoane, schitata pe bancnota de 10 lei, a fost readusa la viata. Ea se afla in Buzau, la Chiojdu, si s-ar fi prabusit daca nu era renovata. Uniunea Arhitectilor a accesat fonduri europene si i-a dat o noua infatisare.

Un grup de motociclisti intitulat sugestiv “Razbunatorii” au demonstrat ca in spatele aparentelor de barbati duri stau niste oameni cu suflet mare, scrie The Independent.

Ieri, a sosit în România “regele valsului”, André Rieu, pentru a susţine cele şapte concerte programate în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti.

O parte a echipei a venit încă de săptămâna trecută pentru a monta scena şi a rezolva detaliile. A ajuns în România împreună cu soţia sa şi cei doi fii, unul dintre ei fiind implicat în organizare, şi va fi cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din centrul Capitalei.

Acest lucru i-a atras o multime de rautati din partea colegilor, care au ras si si-au batut joc de el. In plus, deseori, Christian era confundat cu o fata de foarte multe persoane.