646x404-4028370Numărul partenerilor s*xuali poate varia, de la persoană la persoană, în funcţie de mai mulţi factori, iar ultimele cercetări ale specialiştilor au demonstrat că indicele de masă corporală şi înălţimea se numără printre trăsăturile care influenţează acest aspect.

Îmi iubesc bărbații

De ce insala barbatii?

Relaţia dintre înălţimea unei persoane, indicele de masă corporală şi numărul de parteneri sexuali a fost descoperită de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Chapman din California, SUA.

În urma unui studiu desfăşurat pe un eşantion de 60.058 de persoane heterosxuale, cercetătorii au scos la iveală că bărbaţii şi femeile mici de înălţime au mai puţini parteneri sxuali decât oamenii de înălţime medie.

Cum se descurca barbatii cu burta in pat?

Dorinţele intime ale femeilor şi ce ar vrea ele să ştie bărbaţii

Sondajul a determinat că persoanele subponderale au, de asemenea, un număr mai mic de parteneri sxuali. Doctorul David Frederick, profesor de psihologie la universitatea care a elaborat studiul, a declarat că descoperirile confirmă faptul că înălţimea este un factor relevant când vine vorba de sx.

„Cercetarea a arătat, în mod repetat, că femeile preferă bărbaţii mai înalţi decât ele. Există posibilitatea ca unele femei să aibă chiar un standard de înălţime, în funcţie de care decid dacă un bărbat este sau nu un potenţial partener s*xual”, a declarat Frederick.

Femeile vor la fel de mult ca bărbaţii. De câte ori pe săptămână vor să o facă

Au recunoscut IN SFARSIT! Uite ce fac femeile cand nu sunt barbatii acasa!

Numărul mediu de parteneri sxuali înregistrat pentru persoane active sxual, cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani, este opt. Un procent de 58% din bărbaţi şi 56% din femei au menţionat că au avut mai mult de cinci parteneri, în timp ce 29% din bărbaţi şi 56% din femei au întreţinut relaţii cu mai mult de 14 persoane.

Dacă bărbaţii şi femeile cu o greutate mai mică decât greutatea considerată normală au avut mai puţini parteneri  decât subiecţii cu greutate medie, bărbaţii cu un indice de masă corporală mediu şi cei supraponderali au, potrivit publicaţiei „The Independent”, cei mai mulţi parteneri.

Poziția 43, preferată de bărbați, adorată de femei

Întrebări intime pe care bărbații nu au curajul să le pună

„Bărbaţii care par mai bine făcuţi, mai mari, mai puternici sau mai atletici au, de obicei, mai multe experienţe decât restul reprezentanţilor s*xului puternic”, a precizat specialistul. Şi femeile foarte slabe, subponderale, au mai puţini parteneri decât cele cu greutate medie sau supraponderale.

„Femeile extrem de slabe sunt, probabil, nemulţumite de propriul corp şi suferă de anorexie. Nu sunt motivate să îşi arate corpul. În plus, subponderabilitatea este asociată cu o rată a mortalităţii mai mare. Aceste femei pot avea şi alte probleme de sănătate cauzate de scăderea în greutate, ceea ce nu este prea atrăgător”, a mai adăugat Frederick.

sursa

Related

comments