Lupta cu Poftele

Cu totii avem pofte. Multi dintre noi stim sau credem ca stim ce inseamna sa mananci sanatos si ce este o alimentatie sanatoasa. Cu toate astea, cedam uneori in fata ciocolatei, a biscuitilor si a altor dulciuri.

Vezi si Cum afli de pe eticheta daca un fruct este modificat genetic

Unii dintre noi ne pregatim meniul saptamanal in functie de poftele pe care le avem ,in timp ce altii isi redirectioneaza impulsul de a le satisfice. Oricum, nu există nici o îndoială că dorința pentru anumite alimente, arome, texturi este puternica, frecventa și destul de comuna.

Cercetatorii au petrecut o multime de timp studiind pofte, dar asta nu înseamnă că ele pot indica exact de ce într-adevăr, doresc cu adevarat ceva anume la un moment dat.

Totuși, ei au fost în măsură să elaboreze o serie de orientări generale cu privire la ceea ce contribuie la anumite pofte, și ce puteți face pentru a le tine frâu.
“Stai “spui “de ce as vrea sa ma lupt cu un indemn?”

La urma urmei, poate fi destul de satisfacatoare dorinta pentru ceva anume.

Dacă v-ați simțit vreodată vinovat sau rusinat după ce v-ati satisfacut o pofta, atunci știți cum e sentimentul ca cineva sau ceva a luat deciziile pentru tine. In acest caz, o dorință generalizată, poate fi semnul unei probleme mai mari. Aceasta ar putea însemna că sunteti prea restrictivi cu dieta dumneavoastră, ca vă lipsesc nutrienti importanti, sau pur și simplu că secretul obiceiului de junk food este scăpat de sub control.

COMBINATIA CARE CURATA COLONUL SI SCADE TENSIUNEA

COAJA DE OU, CEL MAI BUN SUPLIMENT NATURAL DE CALCIU! CUM SE PREPARA!

Cantitatile enorme de mancare din jurul nostru, in viata de zi cu zi, fac ca limita individuala la care un individ este satisfacut de cantitatea de alimente consumate sa creasca. Din pacate, fiind mereu inconjurati de reclame care parca ne indeamna: “mananca-ma!”, “cumpara-ma!”, lucru ce duce la exprimarea genelor printr-o alimentatie excesiva.
“Control” este cuvântul operativ aici. Eu nu vă spun să rezistati la toate produsele alimentare ce va îndeamnă, ci mai degrabă sa invatati cum sa abordati aceasta problema.

Este posibil sa-ti satisfaci pofta într-un mod sănătos! Răspunsul ar putea fi la fel de simplu ca obtinerea unor ore in plus de somn, evitarea unei panificatii in drumul spre munca sau sa bei mai multa apa.

Primul pas este de a ști ce tipuri de factori iti hrănesc pofta si ce ii face atat de intensi. Ca sa le pot iinvinge, este esential sa intelegi care sunt cauzele ascunse ale acestor dorinte si care sunt cele mai bune modalitati pentru a scapa de ele!

body-building.md

Related

comments