Îți dorești buze mai mari, mai lucioase și de ce nu mai sănătoase? Află că medicină îți este aproape prin intermediul acidului hialuronic. Astăzi vei afla toate informațiile de interes pentru tine despre cum poți obține buze mai mari prin injectarea acidului hialuronic.

De asemenea, poți fi tu cea care procură acidul hialuronic. Dacă ai nevoie de o recomandare în acest sens, accesează un magazin online ce vinde acid hialuronic doar de la producători de top.

De ce își doresc femeile să își mărească buzele?

Un aspect fizic plăcut oferă o mai mare încredere persoanei respective, contribuind totodată la îmbunătățirea stimei de sine. De aceea, unul dintre principalele motive pentru care femeile apelează la intervenția de mărire a buzelor pentru că nu sunt mulțumite de aspectul lor.

O simetrie perfectă, mai ales în ceea ce privește fizionomia, nu există. Însă, la unele persoane acest lucru este foarte vizibil chiar și la nivelul buzelor. Astfel că, femeile apelează la acest tip de intervenție pentru a corecta acest aspect.

De asemenea, un alt motiv pentru care femeile aleg să își mărească buzele este dorința lor de a avea buze mai pline și mai senzuale, mai ales că acesta este un etalon al frumuseții în ziua de astăzi.

Cum acționează acidul hialuronic la nivelul buzelor?

Odată injectat, acidul hialuronic acționează pe trei nivele și anume:

  • contur (redefinește forma buzelor);
  • mărime (crește volumul buzelor);
  • definire (îmbunătățește structura și fermitatea buzelor).

Rezultatele de pe urma injectării sunt cel mai perfect vizibile după aproximativ 2 săptămâni. Dacă nu este mulțumită de dimensiunea buzelor, să știi că poți apela la o nouă intervenție după 2-4 săptămâni.

Care sunt procedurile de mărire a buzelor?

În domeniul medicinei estetice există două metode de mărire a buzelor: una chirurgicală, care presupune implanturi cu elastomer de silicon, și una non-chirurgicală, care constă în injectarea de țesuturi proprii (grăsime autologă) sau de fillere.

Majoritatea femeilor aleg intervențiile estetice non-chirurgicale, non-invazive, procedurile specifice acestei metode de mărire a buzelor fiind diverse. Dintre acestea, cea mai populară este injectarea de acid hialuronic. Această procedură este una locală, care necesită o anestezie loco-regională, care se realizează cu ajutorul unei creme cu anestezic aplicată cu aproximativ 30 de minute înainte de realizarea propriu-zisă a procedurii.

Ulterior, cu ajutorul unei seringi speciale este injectată substanța, printre cele mai folosite tipuri de acid hialuronic fiind Revolax. Acesta este injectat fie în dermul profund, fie în țesutul subcutanat, iar rezultatele pot ține chiar și până la 18 luni.

O altă metodă este hyaluron pen. Hyaluron Pen este un dispozitiv non-invaziv folosit pentru a introduce acid hialuronic în piele fără a folosi ace. Este popular în tratamentele estetice pentru volumizarea buzelor, hidratarea și reducerea ridurilor fine. Dispozitivul funcționează prin presiune înaltă, care permite ca acidul hialuronic să pătrundă sub piele, distribuind astfel produsul uniform și cu mai puțină durere față de injectările tradiționale.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui hyaluron pen buze este acela că poate fi folosit și acasă, de către pacienți.

Cât ține efectul buzelor mărite cu acid hialuronic?

Durata efectului depinde de la un produs la altul, respectiv de la un producător la altul. Produsele de la Revolax pot avea un efect și de până la 18 luni. Dacă accesezi website-ul vei vedea că fiecare produs în parte vine însoțit de informații care vizează și durata.

Cum poți renunta la acidul hialuronic?

Ți-ai făcut o intervenție și nu îți place cum îți stă cu buze mai mari? Să știi că există și reversibilitate în ceea ce privește acidul hialuronic. Dizolvarea să se face prin injectarea hialuronidazei.

Odată injectată, aceasta dizolvă gelul de acid hialuronic, iar buzele revin în cel mai scurt timp la forma inițială.

Atenție! Topirea acidului hialuronic nu este o intervenție periculoasă pentru organismul tău. Hialuronidaza este o enzimă ce grăbește degradarea naturală a acidului hialuronic și nu este periculoasă deoarece acționează doar asupra acidului hialuronic sintetic.

Când nu este bine să îți injectezi acid hialuronic?

Există câteva situații în cadrul cărora nu este recomandat să apelezi la o astfel de intervenție. Este vorba mai exact despre:

  • herpes simplex în puseu de activitate (la momentul intervenției);
  • infecții acute ale fetei la momentul intervenției;
  • sarcină sau alăptare;
  • alergie la xilină (lidocaină).

Este important ca procedura să fie realizată de un profesionist certificat, deoarece există riscuri dacă procedura nu este realizată corect.