Procurorii DIICOT Timişoara au chemat la audieri mai multe fete, joi (18 iunie), pentru a afla exact cum au fost racolate de interlopul Paul Mânz. Una dintre ele a povestit cum a fost racolată de Mânz, cunoscut drept “Arthur” şi un anume “Doctorul”, care i-au promis că va ajunge model. Mânz a abordat-o pe fată, care lucra într-o cumună şi chiar a mers la mama ei acasă pentru a o asigura că totul este în regulă şi fata va face modelling. Mânz nu i-a făcut avansuri şi totul a decurs normal.

“Am lucrat în Becicherec. Acolo a venit Arthur cu Doctoru. Ei s-au prezentat ca fiind la modelling şi nu ştiu ce. Mi-au dat un dres de baie cadou. Au venit cu nişte ceasuri nu nu ştiu ce ca să vândă. De acolo, după o săptămână sau ceva de genul, m-a abordat pe Facebook şi m-a întrebat dacă sunt interesată de oferta lui că pot face modelling. Mi s-a părut interesantă ideea. Nu ştiam ce face, cu ce se ocupă. M-a chemat în oraş. A venit acasă, a vorbit cu mama. Am venit în oraş. Nu s-a întâmplat să se dea la mine sau ceva. A făcut câteva poze şi cam asta a fost tot”, a povestit tânăra, potrivit adevarul.ro. 

A fost obligată să facă sex cu patronul unui club de fiţe

Mânz a chemat-o la mai multe petreceri, dar nu a obligat-o să se prostitueze iniţial. De abia mai târziu, ea ar fi fost vândută patronului unui important club de fiţe din Timişoara, Heaven Studio, care ar fi avut relaţii sexuale cu ea pentru suma de 800 de lei.

„Mi-a spus odată că vrea să îmi facă cunoştinţă cu un prieten al lui, patronul de la Heaven. Dorin îl cheamă. M-a dus într-un bloc. Ei au stat într-o cameră şi i-am auzit că vorbeau ceva de bani. După aceea el (n.r. Paul Mânzu) a plecat şi eu am rămas acolo cu ăla. Mi-a zis că se duce până la baie şi când a venit înapoi a venit doar cu un prosop pe el. Mi-a spus să mă dezbrac şi nu am ştiut ce să-i spun. Om bătrân? Ce să-i spun? Într-un fel a fost viol. Uşile au fost închise, telefonul mi-a fost luat. Nu aveam ce să fac şi am stat”, a completat fata.

Tânăra a recunoscut că, după ce a fost forţată să facă sex cu patronul de la Heaven, a încercat să scape de Mânz, dar era ameninţată tot timpul.

Contactat pentru a comenta acuzaţiile fetei, patronul de la Heaven, Dorin Epure, a declarat că îl ştie pe Mânzu de 15-20 de ani, dar nu are nicio legătură cu acuzaţiile fetei. „Aşa ceva eu nu am făcut. Asta ar fi chiar culmea. E treaba ei ce declară. Nu ştiu despre ce este vorba”, a declarat Dorin Epure.

Judecătorul Nicolae Tomuş a luat-o de la o petrecere

În dosar apare şi numele unui judecător, Nicolae Tomuş, pe care fata a spus că l-a cunoscut mai demult, când a luat-o cu maşina la o petrecere din Dumbrăviţa.

„Era de Crăciun sau de Revelion şi Arthur mi-a spus să facem o petrecere la Dumbrăviţa. I-am spus că mă duc, dar nu stau. Atunci mi-a spus că nu poate să vină după mine, că vine un prieten al lui şi după mine judecătorul. Am făcut cunoştinţă cu el, dar nu s-a dat la mine sau să mă întrebe vreun tarif”, a spus tânăra care mai declarat că a fost la câteva petreceri la casa lui Mânzu din Dumbrăviţa.

Gino Manzotti, implicat şi el în dosar

Liderul trupei DJ Project, Gino Manzotii, este sub control judiciar după ce a fost interogat joi de procurorii DIICOT Timişoara. El a mers joi la sediul instituţiei, unde a recunoscut că îl ştie pe Mânz de 16 ani şi că sunt prieteni. Mai mult, el a recunoscut că a participat la petreceri, dar că fetele nu erau minore. ”Erau câteva fete, dar nu erau minore. Nu am făcut parte din grupare. Paul a venit cu multe fete, dar nu special pentru mine. Ştiam că Paul mai prosteşte fete, dar nu pe bani. Eu nu cred că făcea chestiile de care e bănuit, mai ales pe bani”, a declarat Manzotti la intrarea la audieri.