Am 40 de ani si sunt casatorita de 21 de ani cu un sot bun cu care am doi copii minunati. Nu suntem bogati, dar avem o casa a noastra si ducem o viata buna. In urma cu doi ani am cunoscut un alt barbat.

Imi iubesc sotul, este un om bun, dar are defectele lui, iar eu imi doresc sa-si fi petrecut mai mult timp cu mine si cu copiii in loc sa stea pe canapea si sa se uite tot timpul pe canalele de sport. Ei bine, aici intervine celalalt barbat.

Il numesc “amant secret” pentru ca si el e casatorit si are doi copii. Copiii nostrii jucau in aceeasi echipa si nu a trecut mult timp pana sa ajungem sa vorbim unul cu celalalt si sa comentam meciurile. Am facut schimb de numere de telefon ca sa putem face cu schimbul cand trebuia sa-i luam pe copii de la meciuri.

Prietenia noastra s-a transformat rapid in pranzuri, lungi discutii la cafea si asa ne-am trezit flirtand unul cu celalalt pana cand am fost atrasa s*xual de el. M-am simtit foarte atrasa de el cand imi spunea lucruri pe care nu le-am mai auzit de cand eram la liceu sau poate cuvintele lui ma faceau sa ma simt din nou tanara. Eram excitata si imi doream sa puna in practica toate acele lucruri cu care ma ademenea. As fi putut sa ma gandesc ore intregi la prima data cand as face s*x cu el. Faptul ca-l doream atat, ma facea sa-i trimit mesaje in secret noaptea tarziu, in care ii spuneam cat de multi imi doream sa facem s*x si sa-l simt in mine.

Sotul meu este agresiv, nervos, rau si furios

Serviciul mi-a dat ocazia sa calatoresc si intr-una din calatoriile mele de afaceri am cedat si l-am invitat sa stea cu mine in aceeasi camera de hotel. Cand a batut la usa mea, ne-am uitat unul la celalalt cam o secunda si apoi m-a sarutat. Lucrurile nu s-au desfasurat lent, asa cum discutasem noi, ci totul a fost rapid si excitant. A inceput sa-mi sarute gura si sanii in timp ce imi lauda sfarcurile. Dupa cateva minute, m-am trezit intinsa pe pat, cu picioarele in jurul capului sau. Nu am mai simtit acea dorinta de ani buni. In timp ce faceam dragoste, ma simteam cea mai fericita femeie de pe pamant si, oricat de rau ar suna, ma gandeam la sotia lui si la cat de norocoasa ar fi trebuit sa se simta ca are parte de aceasta placere in fiecare zi. As fi putut foarte usor sa simt invidie pentru ce avea ea, dar in acel moment el era al meu. La sfarsit, amandoi eram obositi si transpirati, dar foarte satisfacuti. In noaptea aceea, nu am putut rezista ispitei de a-l vedea din nou.

In cei 21 de ani de casatorie, nu mi-am inselat niciodata sotul pana in acest moment. Daca ma simt vinovata? Da, dar acest barbat ma face sa ma simt mereu tanara. Ma face sa ma simt cum nu credeam ca ma pot simti. Dupa aceasta tandra aventura, ne-am reluat vietile si ne-am intors la partenerii nostri. El ii are pe sotia si pe copii sai, eu ii am pe sotul si pe copiii mei si niciunul dintre ei nu stie de aventura noastra.”