Carnea tocata reprezinta ingredientul de baza pentru unele dintre felurile de mancare pe care clientii romani le apreciaza cel mai mult si, in consecinta, le cumpara cel mai frecvent.

Este vorba despre preparate traditionale, precum sarmale, chiftelute sau diferite feluri de tocanita, precum si de retete imprumutate din alte spatii geografice, precum lasagna sau burgeri de toate felurile. Iar lista poate continua cu ardei umpluti, coltunasi, placinta cu carne si multe alte preparate care ii atrag pe pofticiosi.

Patronii si administratorii restaurantelor de succes tin intotdeauna cont de aceste amanunte si, de aceea, aleg sa isi echipeze bucatariile cu cele mai noi si performante modele de masini de tocat carne profesionale de la Fresco Expert. Numeroasele avantaje pe care le ofera folosirea acestora garanteaza faptul ca nu vor regreta niciodata investitia facuta.

Productivitatea uimitoare a noilor echipamente

Noile modele de masini de tocat carne profesionale se remarca, mai presus de toate, prin productivitatea deosebita, care depaseste cu mult performantele unor echipamente mai vechi sau ale unor angajati care ar incerca sa faca aceeasi munca, manual.

Pentru ca lucrurile sa fie cat se poate de clare, este suficient un singur exemplu. O masina de tocat carne produsa de Virtus Group GmbH are capacitatea de a produce 6 tone de carne in numai 10 ore de folosire! Intr-adevar, productivitatea ei este de 600 de kilograme de carne intr-o singura ora.

In functie de nevoile fiecarei unitati de alimentatie publica in parte, pot fi achizitionate si masini de tocat carne profesionale cu productivitate medie, de 200 sau 300 de kilograme pe ora, sau chiar mai mica, de 20 pana la 30 de kilograme pe ora. Punctul lor comun este calitatea impecabila!

Echipamente care nu obosesc si nu gresesc niciodata

Cantitatea este, intr-adevar, uimitoare, insa avantajele obtinute dupa o astfel de investitie sunt la fel de mari si daca vorbim despre calitate. Firmele care produc masini de tocat carne profesionale acorda atentie celor mai mici detalii, astfel incat echipamentele vor lucra in mod constant in ritmul in care au fost setate. Nu exista riscul sa oboseasca sau sa comita vreo greseala, ci carnea este tocata mereu la cele mai inalte standarde, tinand cont de necesitatile bucatariei.

Astfel, bucatarii beneficiaza in permanenta de materie prima proaspata si de cea mai buna calitate pentru a pregati retetele pe care consumatorii din Romania le apreciaza atat de mult. Aceasta este, de altfel, explicatia succesului de care se bucura cele mai bune restaurante: bucatari de top care au la dispozitie echipamente de ultima generatie.

In plus, structura din otel inox si celelalte materiale de calitate superioara folosite la producerea noilor modele reprezinta o garantie a rezistentei in timp. Ele ofera si posibilitatea de curatare usoara si rapida, aspect foarte important atunci cand vine vorba de fluxul de lucru dintr-o bucatarie.

Vizitati magazinul online Fresco.ro si veti gasi zeci de modele de masini de tocat carne profesionale oferite de producatori de top pe plan international! Veti putea alege productivitatea si dimensiunile dorite si, astfel, veti reusi sa le oferiti clientilor experiente culinare ce ii vor face sa revina in restaurantul dumneavoastra cu cea mai mare placere!