Relațiile economice dintre țara noastră și China sunt cu mult sub potențial, spun oamenii de afaceri. Asta în ciuda creșterii exporturilor noastre către chinezi, în ultimii ani și a reducerii defi citului comercial

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că revenirea la sistemul competițional cu 18 echipe ar fi o greșeală, după ce toți președinții de club din Liga I au fost de acord cu formatul cu 14 echipe.

Vremea va fi caldă, cu temperaturi în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse şi descărcări electrice după-amiaza şi seara, pe arii restrânse în zona montană şi cu totul izolat în rest.

Gigi Becali a fost extrem de încântat de reușita Stelei, care a învins, în acest sezon, în toate cele trei competiții interne în care a fost angrenată: campionat, Cupa României și Cupa Ligii.

Opozitia Soarelui cu Luna, altfel spus Luna Plina, sporeste agitatia si nervozitatea. Din cauza acestui aspect astral, simtiti o nevoie continua de a face ceva.

Prin urmare, riscul de accidente este mai mare decat in alte zile, ca si riscul escaladarii periculoase a unor discutii. Pastrati-va calmul!

În fiecare an, în prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia în data de 23 aprilie 1920. Ziua Internaţională a Copilului – 1 Iunie, a intrat în istorie, ca avînd începuturile în anul 1925, an în care la Geneva s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru bunăstarea copiilor.

Imaginatie, creatie… arhitectura vizuala.