După despărţirea de Marinela Niţu,  fostul lider al minerilor mărturiseşte că se simte liber şi plin de energie. “Am planuri mari, nu mă mai interesează femeile, roiesc în jurul meu zi de zi ca nişte albinuţe. Nu mai vreau materialiste, vreau pe cineva care să mă respecte.  Acum m-am însurat cu televiziunea, petrec zi şi noapte cu partenerul meu să punem la punct grila de programe”, ne-a povestit Cozma.

Vila este în construcţie, iar studiourile sunt încă în lucru. În loc de portar dai peste o salcie imensă şi bătrână, iar în curte “secretare” sunt câteva curci, raţe şi găini, care îţi fac ziua mai frumoasă. Până ajungi în clădire poţi servi o gustare, la alegere: mere, pere, mure, cireşe sau vişine din pomii fructiferi din jur.

“Avem un cadru rustic, păsări, un izvor de apă rece, fructe, nu ne-am ocupat încă de grădină, suntem la interior, avem de zugrăvit, de amenajat, de partajat încăperea, o să avem câteva studiouri, vom emite în direct cu diaspora, Europa, SUA. Vom avea radio şi presă scrisă. Am început de jos, dar într-un an vom fi cea mai iubită televiziune. Vom fi televiziunea oamenilor, fiecare îşi poate exprima gândurile liber, fără cătuşe”, zice Cozma. Miron şi partenerul său Nicu Vătafu au cinci angajaţi tineri care muncesc zi şi noapte pentru a pune toate lucrurile la punct.

Regizorul de platou ne-a mărturisit un secret. “Studioul este micuţ, nu avem încă un decor, însă din computer se poate realiza orice. Acum şefu’, după cum vedeţi, are pe fundal un perete verde, dar eu îl pun pe ce fundal vreau”, mărturiseşte angajatul.

Fostul lider al minerilor este în căutare de angajaţi cu idei noi, deştepţi şi frumoşi. Împreună cu partenerii săi speră ca în trei luni să intre pe cablu.

sursa