O fetiţă de doar doi ani din judeţul Vaslui a murit în chinuri. Copilul a căzut miercuri după-amiază din căruța în care se afla împreună cu un văr de-al său, în vârstă de 14 ani, și a fost târâtă pe jos peste un kilometru. Fetiţa a murit din cauza rănilor suferite.

Poliţiştii vasluieni au stabilit că fetiţa se afla, împreună cu un văr de-al său, într-o căruţă a familiei pe un drum sătesc din localitatea Rediu Galian, iar la un moment dat, din cauza unui şanţ, cei doi copii s-au dezechilibrat şi au căzut. Haina cu care era îmbrăcată fetița a rămas agăţată de partea din faţă a căruței, iar copila a fost târâtă pe jos peste un kilometru, scrie Mediafax.

Băiatul, care a suferit escoriaţii la un picior, a strigat după ajutor, iar mai mulţi localnici au intervenit pentru a opri căruţa. Calul a fost oprit cu greutate de către localnici, iar fetița a fost transportată la un centru medical de permanenţă din satul învecinat. În zonă au fost trimise trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum şi un elicopter SMURD.

Copila a fost lăsată nesupravehjeată de mama sa

Din păcate, fetiţa nu a mai putut fi salvată, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de către echipajul medical al ambulanţei. Poliţiştii au deschis o anchetă, după ce au constatat că fetiţa de doi ani fusese lăsată nesupravegheată de către mama sa.

Related