dr_91407200-4615139Momente de groază într-o localitate din Timiş. Un bărbat a intrat într-un bar înarmat până în dinţi. Avea o drujbă, o bâtă şi un cuţit. Oamenii au fugit care încotro, în timp ce agresorul distrugea tot ce-i ieşea în cale. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un barbat de 36 de ani a intrat într-un bar dintr-o localitate din Timis înarmat cu o bata, un cutit si o drujba. Pe  imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului din localitatea Lenauhaim se vede cum bărbatul iese din masina, vorbind la telefon si pune la pamant un gratar de pe terasa. Apoi, sustine proprietarul, ar fi taiat cauciucurile a trei masini.

Inarmat cu un par, barbatul revine pe terasa si sparge un geam. Potrivit stirileprotv.ro, tot pe imagini se vede cum, la un moment dat, merge la masina, de unde se intoarce cu o drujba. Speriati, clientii au disparut rand pe rand.

Mesaj SRI: Sunt vizaţi toţi românii de pe Facebook

ELICOPTER PRĂBUŞIT în Harghita. Pilotul este MORT

Îşi ia bonă pentru sânii de 20 de kilograme

Individul a fost filmat in timp ce porneste drujba si incearca sa taie stalpii terasei. In imagini se vede si un politist din localitate care vrea sa il calmeze. In urma cu sase luni, proprietarul barului si barbatul de 36 de ani s-au batut, iar de atunci nu si-au mai vorbit.

Related

comments