monica-t-2908664

Odată cu arestarea lui Sorin Oprescu, candidaţii la biroul din Primăria Capitalei au început să apară. Printre ei s-ar putea număra şi Monica Tatoiu, una dintre cele mai celebre femei de afaceri din România.

Nu ar spune “Nu” unei astfel de oportunităţi, însă decizia de a ajunge primar al Capitalei nu îi aparţine în totalitate. Monica Tatoiu a declarat pentru SPYNEWS.ro că a luat în calcul o astfel de candidatura, însă doar la insistenţele prietenilor ei.

“Nu mi-am dorit neapărat să candidez, însă câţiva dintre prietenii mei insistă de ceva timp. Aş face-o doar pentru că m-am săturat de toţi nebunii şi aş schimba cu adevărat ceva în Bucureşti. Aş începe cu transportul în comun. De urgenţă trebuie schimbat ceva, apoi aş continua cu locurile de parcare din Capitală, apoi creşele şi grădiniţele. Lista este lungă. Cert este că eu nu mai am încredere decât în mine. Deci dacă va fi să mă înscriu cu siguranţă ştiu ce am de făcut”, a mărturisit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

CITESTE SI: Mesajul unui primar maghiar pentru refugiaţi: “Ungaria este alegerea greşită” VIDEO

Dezvăluiri din celula lui Sorin Oprescu. Ce a cerut primarul arestat al Capitalei

Elena Udrea: Categoric nu candidez la Primăria Generală

“Soţul mi-a spus că pleacă de acasă”

Monica Tatoiu este una dintre cele mai controversate prezenţe din peisajul monden autohton. Apariţiile televizate îi aduc însă şi mari probleme în cuplu şi a mărturisit că soţul ei a ajuns să o ameninţe chiar şi cu divorţul dacă nu renunţă la ele.

“Nu suportă să vin la televizor. Când am avut procesul cu Udrea, mi-a spus că pleacă de acasă. Tatoiu e genial, el a fost mereu în spatele ei. Mi-a spus că n-o să-mi zică niciodată “te iubesc” şi că el nu se schimbă. Îmi aduce de 1 martie un coşar, în fiecare an. În căsnicie trebuie să ştii când să laşi de la tine”, a declarat Monica Tatoiu la “Star Matinal de Wekeend”, de la Antena Stars.

sursa: spynews.ro

Related

comments