Bianca Dragasuanu, fosta partenera a lui Adrian Cristea, este istorie. O alta Bianca, prietena lui Steliano Filip, face senzatie in lumea fotbalului. Cand iese pe strada, iubita dinamovistului intoarce toate privirile.

Unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din fotbalul romanesc impresioneaza si in afara terenului. Steliano Filip (21 de ani), jucator care de curand a fost selectionat la echipa nationala, se iubeste de mai mult timp cu o frumoasa timisoreanca in varsta de 20 de ani.

Bianca Marina este fata care a reusit sa-l “imblanzeasca” pe elevul lui Mircea Rednic, iar din cate se pare, dupa ce a inceput relatia cu bruneta, mijlocasul “cainilor rosii” a avut o ascensiune profesionala care l-a adus in atentia selectionerului Anghel Iordanescu.

Dinamo a iesit din INSOLVENTA. Când poate juca în CUPELE EUROPENE

S-au întors ”spartanii”: ”Augh! Augh! Augh!”

Marturiile lui Florentin Petre dupa tragedia canotorului electrocutat la pescuit! “Am fost acolo si Dumnezeu m-a trimis inapoi”

In plus, Filip a rarit si escapadele noscturne prin cluburile din Capitala, in trecut fiind un obisnuit al acestor locuri.

61720872-1077595

A mers la sala si a atras toate privirile
Zilele trecute, CANCAN.ro a intalnit-o pe iubita fotbalistului din “Stefan cel Mare” in timp ce se indrepta spre o sala din fitness din Capitala.

Imbracata sport, intr-o pereche de pantaloni mulati pe corp, Bianca a atras privirile trecatorilor, chiar si femeile intorcand capul dupa ea.

Dupa ce a intrat in sala, tanara s-a pus pe treaba si, indumata de un instructor, a lucrat la mai multe aparate.