61722027-1275169Bataia in direct intre manelistul Nicoilae Guta si iubita lui, Iulia, se bazeaza de fapt pe o intelegere intre ei pentru ca manelistului sa-i revina “cota”, afectata in ultima vreme de ascensiunea altor interpreti de manele, din generatia noua!

Faimoasa scena in care Nicolae Guta se ridica furios de pe canapea, unde statea alaturi de Iulia, una din numeroasele sale iubite, o ia de par si aproape o ingenucheaza pana ce oamenii de ordine din platou intervin, a facut turul televiziunilor, ba chiar a aparut in presa internationala. Mai intai, a ajuns in tabloidele britanbice, in Daily Mail, unde “Regele manelelor” a ajuns, in traducere englezeasca, “Regele Tiganilor” din Romania.

GUTA E CELEBRU! A ajuns in paginile ziarelor din strainatate cu imaginile in care o bate pe Iulia

61722030-4349052

De acolo, a fost preluat de o serie de situri pentru a ajunge, intr-un final, in cealalta parte a Europei, chiar in Cipru! Poveste a fost prezentata pe larg pe situl cipriot, folosindu-se ca sursa de informatii tabloidul englez!
I-a scazut cota de piata
Ce n-au remarcat insa jurnalistii din presa internationala este ca intreaga scena ar fi fost regizata pentru show, de catre cei doi protagonisti, iar toata isprava a fost pusa la cale pentru ca numele lui Nicolae Guta sa fie din nou pe buzelele tuturor.

Nicolae Guta explica de ce si-a batut iubita insarcinata. “Aici totul e…”

61722028-6912600

Lui Guta ii mai scazuse cota de piata in ultima perioada si nu mai castiga atat de bine la nunti, fiind intrecuta la capitolul incasari de catre Salam, ba chiar era “amenintat”  cu detronarea de alti manelisti tineri, aflati la inceput de cariera, cum ar fi “Sorin Copilul de Aur” ori Liviu Pustiu, sustin anumite persoane din anturajul lui Guta.

Scena paruielii, cadru cu cadru

Si analiza imaginilor din emisiune pare sa confirme aceasta ipoteza, pentru ca Iulia, iubita lui Guta, are o reactie neobisnuita dupa ce fusese paruita cu doar cateva secunde inainte. Abia scoasa de bodyguarzi din mainile iubitului furios, blonda nu gaseste ceva mai potrivit decat…sa rada!

61722029-1143768

Iulia relizeaza gafa intr-o fractiune de secunda si isi acopera fata cu mainile, ca si cum ar plange, iar apoi fuge, ca sa para tulburata, din platou!
Singurul care a jucat bine in acest rol a fost chiar Guta, care este destul de credibil in rolul barbatului inselat de amanta, chiar cu fiul Narcisei, o alta iubita de-a sa!

cancan