Curatenia este scumpa la propriu si la figurat. Daca o facem singuri, avem nevoie de substante cu care sa o intretinem, de efort si de timp. Nu putem folosi un singur detergent pentru tot ce avem de curatat din casa. Exista substante care curata perfect pardoseala, altele geamurile, in timp ce anumite substante sunt destinate chiuvetei si vasului de toaleta. Gospodinele stiu ca nu exista acel detergent universal care sa curete tot ce este expus microbilor si murdariei in casa. In afara acestor substante care trebuie alese cu grija, curatenie la domiciliu se face cu mop bun, cu un aspirator performant si cu multe lavete.

pexels-photo-4239031

Este mult mai avantajos sa se apeleze la o firma de curatenie, fiindca echipa vine cu consumabile de calitate premium si cu aparatura.

Care sunt criteriile de alegere a detergentilor pentru curatenie?

  1. Sa curete in profunzime cele mai incapatanate pete. Ne deranjeaza, cand cada nu este alba ca zapada, ci are pete mici pe suprafata ei. Coboram cu teama in apa calda, fiindca petele reprezinta o amenintare. Firma Helppy.ro, care ofera servicii curatenie la domiciliuvine cu cele mai bune produse sa faca ordine in casele celor care solicita serviciile.
  2. Sa fie prietenoase cu locatarii care nu au unde sa se duca si vor sta in casa aceea. Exista substante care miros intepator, care determina usturimi ale nasului si ale gatului si produc inrosirea ochilor. Echipa Helppy nu le foloseste niciodata.
  3. Sa raspandeasca in casa un miros placut de curat, de proaspat. Firma numarul unu care ofera servicii de curatenie Bucuresti stie si aplica toate aceste criterii de alegere a consumabilelor.

Pentru aceste consumabile, cineva din familie ar trebui sa iasa neaparat in oras si sa piarda mult timp, sa faca selectia judicioasa despre care am vobit.

Investitia in curatenie nu se opreste insa aici, fiindca este nevoie si de lavete mai mari si mai mici, lavete speciale pentru geamuri, pentru pardoseala sau pentru mobila. Gospodinele le inlocuiesc adesea cu carpe de sters, dar nu este acelasi lucru, fiindca raman urme inestetice.

Sa discutam si despre timp! Unei persoane ii ia aproape o zi sa faca ordine ca la carte intr-un apartament compus din: dormitoare, bucatarie, sufragerie, baie, hol si balcon.

Ore intregi ar trebui sa stea cineva in pozitii incomode sa stearga parchetul, sa dea cu aspiratorul. Omul modern este sensibil, comod, are probleme cu mijlocul, cu spatele de aceea este eficient sa solicite serviciile acestei firme ce asigura curatenie Bucuresti.

Echipa de profesionisti termina ordinea din casa ta in cateva ore, in timp ce tu ar trebui sa muncesti din greu toata ziua.

Alege ceea ce este eficient si nu depunde eforturi supraomenesti, din moment ce tarifele firmei de servicii curatenie la domiciliu sunt accesibile tuturor.

Sa nu uitam ca ele includ si costurile consumabilelor si ca beneficiarul este liber sa plece dupa ce primeste echipa si sa se intoarca sa ia in primire o casa foarte curata.

Avem nevoie de curatenie ca de aer, fiindca ea ne asigura aerul curat si confortul vizual de care avem nevoie pentru a fi performanti in munca de acasa.