Începând cu 2011, mai mult de 4 milioane de oameni au fugit din calea războiului civil din Siria. Mii dintre aceştia sunt copii, atât de mici încât nici nu pot înţelege ceea ce se întâmplă în jurul lor. Părinţii lor au fost nevoiţi să plece în pribegie, către ţări europene unde cred că pot să îşi refacă total viaţa. Ajunşi în Europa, refugiaţii trec prin situaţii dramatice. Ţările în care se opresc nu pot sau nu doresc să-i ajute, astfel încât îşi duc viaţa în condiţii complet necivilizate.

Războiul din Siria, dintre guvernul lui Bashar al-Assad şi rebeli a determinat 4 milioane de oameni să părăsească ţara şi să devină refugiaţi. Mii dintre aceştia sunt copii, a căror viaţă a fost până acum înconjurată doar de violenţă.

Copiii au fost luaţi de familiile lor într-o călătorie riscantă spre Europa şi au ajuns să doarmă pe străzi, în păduri şi în tabere de refugiaţi.

Din cauza microbilor şi a mizeriei în care trăiesc, cei mici s-au îmbolnăvit, dar părinţii nu au bani pentru tratament. Îi sperie, însă, gândul că vor fi nevoiţi să se întoarcă în ţara lor.

Imaginile cu copiii refugiaţilor, publicate pe internet au impresionat întreaga lumea.

ROMÂNIA, ÎN PERICOL! VEZI CE SE ÎNTÂMPLĂ CU IMIGRANŢII CHIAR ACUM – Imigranţii, un risc pentru exporturile României

Putin a ORCHESTRAT criza REFUGIAȚILOR. Poate ajunge mai PUTERNIC decât Stalin

Refugiaţii au fost ATACAŢI cu pietre

Citeste si: RUŞINEA EUROPEI CIVILIZATE. În GERMANIA au ajuns mai rău ca-n IADUL din Siria. VIOLURI, copii abuzaţi şi femei vândute ca SCLAVE pe zece euro în taberele de REFUGIAŢI MUSULMANI

evz

Related

comments