Directorul Antena3 a povestit că marţi seara a fost nevoit să cheme poliţia, asta după ce nişte oameni, aflaţi într-o maşină, au făcut poze în locul în care era parcat autovehicululul realizatorului TV. Gâdea spune că există suspiciuni întemeiate potrivit cărora bărbaţii ar fi încercat să îi umble la maşină, motiv pentru care a chemat poliţia.

“Am lăsat maşina în parcarea de la Antena3, păzită, cu barieră, cu bodyguarzi, pentru că acolo sunt maşinile noastre cu care facem transmisiunile(…). Un BMW x5, printr-o manieră foarte abilă, aşteaptă până se ridică bariera pentru o altă maşină. Sunt doi, unul la volan, unul operează. Interesant este că sunt atât de abili încât reuşesc să îi păcălească şi pe paznici. Când termina operaţiunea, unul ia telefonul mobil şi face fotografii la maşini(…). Există suspiciuni întemeiate că au încercat să umble la maşină pentru motive pe care nu le ştim. O să aflăm cine sunt ei, de cine sunt puşi, care sunt intenţiile”, a spus Mihai Gâdea marţi seară.

A murit “doamna cu butucul” din Twin Peaks

Averea lui Marcel Pavel va fi luată la puricat de FISC

“Am chemat poliţia, au făcut tot ce trebuie la faţa locului, vă asigur că aceşti indivizi, şi mai ales stăpânii lor, vor plăti”, a anunțat Gâdea.

Gâdea nu a precizat însă infracţiunea sau contravenţia pentru care s-a adresat Poliţiei, fapta de a fotografia nefiind în niciun fel de competenţa vreunei autorităţi judiciare.

evz

Related

comments