O noua carte, cu 45.000 de imagini macabre, dezvăluie că tortura și crima este o practică răspândită în regimul președintelui Bashar al-Assad, supranumit “măcelarul” din cauza modului barbar în care își chinuia victimile.

Analiză: Cine cu cine se luptă în Siria, dar şi cu ce!

Negocieri militare urgente între Rusia şi SUA. Ce spun ruşii că au bombardat în Siria. Americanii îi acuză că au ucis zeci de nevinovaţi IMAGINI DRAMATICE

Crimele SÂNGEROASE ale regimului SIRIAN. ADEVĂRATA faţă a lui Bashar al-Assad | GALERIE FOTO

Fotografiile au fost realizate de un fotograf militar, care a decis să dezvăluie lumii adevărata natură a omului pe care Rusia se luptă să îl mențină la guvernare, relatează Daily Mail. Expoziţia cu imaginile care dovedesc genocidul pune într-o lumină cu totul nouă susţinerea pe care Vladimir Putin o acordă preşedintelui Sirian, folosind ca pretext gruparile teroriste ale Statului Islamic. Editorii EVZ avertizează cititorii sensibili să nu acceseze galeria foto a acestui articol. Imaginile şocante pot avea un puternic impact emoţional.

AVERTIMENT: Imaginile din galeria foto de mai sus nu sunt recomandate persoanelor sensibile.

Cu ochii scoși, numai piele și os, cu urme de cruzime inimaginabile, cadavrele celor pe care dictatorul îi vroaia eliminați erau aruncate la grămadă înainte de a fi ambalați în folii de plastic.

Folosind numele conspirativ Cezar, fotograful a expus oroarea regimului sirian condus de Bashar al-Assad. El a mărturist că a risca oricând să fie ucis dacă s-ar fi bănuit că strânge imaginile terifiante ca probe împotriva lui Assad.

Fotografiile lui Cezar, dintre care multe sunt mult prea macabre pentru a fi expuse, au condus la declanșare unei anchetă internaționale în dictatorul sirian este acuzat de crime împotriva umanității.

continuare galerie AICI

Related

comments