Raluca (30 de ani) şi Denisa (27 de ani) Tănase au trecut printr-o perioadă neagră a vieţii lor.

Concertele se anulau pe bandă rulantă, cu sănătatea nu stăteau prea bine, iar în dragoste a fost prăpăd. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani şi Click! a aflat de ce le urmăreau ghinioanele pe Bambine. În 2011, fetele au vizitat mormântul lui Arsemie Boca, de la Mănăstirea Prislop şi au vrut să ia acasă o amintire sfântă.

Aşa că au pus într-un săculeţ mai multe  pietricele de la mormântul părintelui, în speranţa că le va merge mai bine. Au păstrat pentru ele, dar au împărţit cadou şi prietenilor. Necazurile au început să curgă, de parcă erau urmărite de un blestem.

”Am fost la Prislop şi la plecare, am luat pietricele de la mormântul lui Arsenie Boca. Am luat şi pentru prieteni… În acea perioadă ne-a mers foarte rău! Şi când am realizat noi că nu trebuia să le luăm, am făcut iar un drum la mormânt, special pentru asta, şi le-am pus înapoi. Acolo era o măicuţă, căreia i-am povestit ce am făcut, şi ne-a spus să le punem înapoi şi să ne cerem iertare Părintelui. Şi aşa am făcut”, ne-a mărturisit Denisa.

De atunci, cele două surori au mai mers de cinci ori la Prislop şi s-au rugat. ”Am fost şi în noiembrie la parastasul Părintelui şi am reuşit să ajungem şi vineri, pentru că am avut concerte în zonă”, a mai spus Denisa, care, cu acest prilej speră să afle şi pelerinii ce nu e bine să facă la mormânt.

Arsenie Boca a fost unul din cei mai mari duhovnici ai României. A fost arestat, torturat de fosta Securitate  și alungat de la mănăstire, pentru convingerile religioase. A lăsat mai multe profeții, unele chiar pe zidurile Bisericii Drăgănescu, pe care a pictat-o. A murit pe 28 noiembrie 1989 la Sinaia şi a fost înmormântat la Prislop.

sursa