Dacă doriţi o casă mare şi aproape de centru, o idee bună ar fi să mai aşteptaţi câteva luni. De la 1 ianuarie 2016, veţi beneficia de câteva facilităţi introduse de noul Cod Fiscal, prin care să vă realizaţi visul.

1510011913_credite-ipotecare-directiva-europeana-8149534Populația percepe asigurarea obligatorie a locuinței împotriva riscurilor de catastrofă ca pe o taxă, iar percepția greșită este cauzată și de comunicarea slabă, a declarat, joi, Cornel Coca Constantinescu, prim-vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, citat de Agerpres.

Banca Naţională a identificat 200 de mii de firme care ies pe pierdere de mai bine de şapte ani consecutiv, dar care nu se închid, aşa cum ar fi normal. Patronii bogaţi îşi împru¬mută companiile cu bani, ţinându-le artificial în viaţă. Alte 85.000 de firme au capital propriu negativ. „Unele din acestea sunt create pentru a mişca banii, pentru a masca…”, a explicat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

stockholm_10943900-8324514Suedia face tranziţia la ziua de lucru de şase ore, măsură adoptată pentru a creşte productivitatea şi a încerca să facă oamenii mai fericiţi. Unii angajatori au făcut deja schimbarea, iar restul companiilor şi instituţiilor, inclusiv spitalele, vor implementa noul model în următoarea perioadă.

Cum ar fi ca atunci când întrebi pe cineva care este locul lui de baştină să-ţi răspundă că este din Fu tuta, Flămânzi, Mădulari, Fundu Moldovei sau Roma? Probabil că mulţi ar leşina de râs, în timp ce alţii ar considera că sunt luaţi la mişto.

Cercetătorii britanici au identificat 6 tipuri de personalitate a utilizatorilor Facebook care folosesc reţelele de socializare pentru a comite diferite infracţiuni.

Tortura fizică a fost folosită de-a lungul istoriei ca demonstraţie de putere, dar şi pentru a semăna frica în rândul oamenilor.

Creşterea riscului de dezvoltare a cancerului este influenţată de cantitatea de alcool pe care o consumi într-o zi, afirmă cercetătorii. Un studiu efectuat la nivel european pe 368.988 de persoane, publicat în British Medical Journal, subliniază faptul că unul din 10 din totalul cazurilor de cancer întâlnite la bărbaţi şi unul din 33 din cazurile întâlnite la femei sunt cauzate de consumul de alcool.

Facebook-ul este de mare ajutor pentru ca poti vedea fotografiile celui care ti-ar putea deveni iubit, poti afla cu cine interactioneaza si chiar poti identifica obiceiurile mai mult sau mai putin placute pe care le are in viata de zi cu zi.

reginele-ro_-7499686Teo Trandafir, Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, Oana Radu sau Minodora au cunoscut celebritatea pe vremea când aveau greutate la propriu. S-au ambiţionat, au topit zeci de kilograme şi au dobândit dimensiuni de invidiat, luându-şi astfel “la revedere” de la ţinutele XXXL care, ani întregi, au încercat să le mascheze kilogramele în plus. Libertatea vă spune, în exclusivitate, ce s-a ales de garderoba vedetelor după ce au slăbit considerabil.