hqdefault_35194700-3714319Jackson avea doar un an şi şase luni când a fost implicat într-un cumplit accident rutier. Micuţul se afla în maşină cu mama şi cu sora lui când s-au buşit violent cu un alt autovehicul. În urma impactului, băiatul a fost pur şi simplu decapitat intern, adică capul lui a fost scos din gât într-un mod asemănător în care se întâmplă la o decapitare.

Boala ei se numeste preudo obstructie intestinala si gastropareza. Ea nu a mancat si nu a baut nimic de doi ani, din cauza acestei boli rare. Vomita de pana la 60 de ori pe zi si doctorii au fost nevoiti sa o opereze, pentru a-i crea cai de acces artifiale catre stomac, pe unde ii e administrata o dieta artificiala.

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) a achiziționat, în cursul lunii august, 13 produse tip borș la plic din marile structuri comerciale, în vederea realizării unui studiu prin care să atragă atenția în ceea ce privește conținutul acestui tip de produs și potențialele efecte asupra sănătății consumatorilor.

lapovita_77179300_82173400-1521775BANAT

Intervalul va debuta cu o vreme uşor mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an, atât la valorile maxime, ce vor fi în medie de 21 de grade, dar cu precădere în privinţa celor minime care se vor situa în jurul unei medii de 12 grade. Începând din 8 octombrie, temperaturile vor scădea semnificativ, astfel că în perioada 10 -14 octombrie vremea va fi rece, cu valori medii diurne de 12…15 grade şi nocturne de 6…9 grade. Spre sfârşitul intervalului de referinţă se estimează o încălzire a vremii. Probabilitatea de ploaie se menţine ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni, iar în jurul datei de 7 octombrie şi în intervalul 10 – 14 octombrie ploile se vor semnala pe arii extinse şi vor fi însemnate cantitativ.

Cuadratura Soarelui cu Pluton ar putea predispune la incalcarea autoritatii dumneavoastra.

Va puteti confrunta cu neintelegeri din partea anturajului, cu minimalizarea opiniilor si importantei a ceea ce faceti.

Pastrati-va calmul, s-ar putea sa aveti de invatat lectia modestiei.

Dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice este acordat in baza unui examen ce include o proba teoretica si o proba practica, potrivit legii. In acest sens, cei care vor sa obtina permisul auto trebuie sa urmeze cursuri de pregatire teoretica si practica in cadrul unei scoli de soferi. Regulile examenului auto au fost modificate, astfel ca persoanele care sustin probele incepand de astazi trebuie sa respecte prevederi noi.

shutterstock-82930861-1-8189199Statul prelungit în poziţia aşezat este cunoscută pentru efectele sale nefaste asupra organismului, însă nici poziţia în picioare prea mult timp nu este lipsită de riscuri, scrie vineri passionsante.be.

crearea-adam-6023099Cercetătorul Gerald Schroeder susţine că poate explica cum Universul a fost creat în doar 6 zile. Teoria sa este bazată pe teoria lui Albert Einstein, conform căreia timpul este relativ.

bwin_897654_82745000-3406470Comitetul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a completat marţi, 29 septembrie, lista neagră a operatorilor de jocuri de noroc online. Românii care au jucat sau continuă să joace pe aceste site-uri riscă să fie amendaţi cu 10.000 de lei.