Romani in Spania

Ca mii de romani care au luat calea strainatatii pentru o viata mai buna sau pentru o schimbare, si familia Simonei si-a cautat rostul pe alte meleaguri.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2015

shutterstock-101667601-3716553Infidelitatea este o realitate pe care o condamnăm sau nu, dar care de multe ori ne poate lua prin surprindere.

lindenfeld-3-3591932La prima vedere, ai crede că vorbim despre platourile de filmare a vreunei producţii cinematografice de la Hollywood. Un loc-fantomă, plin de poveşti demult uitate, dar care vibrează în fiecare cărămidă sau poartă şubredă care iese din iarba cotropitoare. Satul ascuns din judeţul Caraş-Severin, a cărui istorie se întrerupe brusc, în 1998.

roxelana-cover-5004373Puţine femei au marcat Istoria precum cea care avea să devină celebra sultană Roxelana. A fost un personaj feminin de prim rang, care şi-a clădit singură fiecare etapă a vieţii sale tumultuoase, de la o biată roabă la cea mai temută şi controversată sultană din întreaga istorie a Imperiului Otoman. Puterea şi influenţa sa i-au intrigat atât pe otomani, cât şi curţile regale ale Europei, iar dragostea obsesivă care i-a purtat-o cel mai mare sultan al tuturor timpurilor este un subiect fascinant şi la ora actuală pentru multe persoane. A avut o personalitate mereu surprinzătoare, un şarm magnetic şi o ambiţie indestructibilă, combinate, se pare, cu o înfăţişare de basm, iar aceste calităţi au făcut-o nemuritoare în conştiinţa multor oameni.

Simona Halep a postat, marţi seara, pe Facebook o fotografie cu piciorul ei, care i-a creat probleme la ultimele meciuri.

insomnie8_99090600-7635736Lipsa somnului sau a odihnei corecte poate duce, în timp, la afecţiuni grave. Printre acestea, probleme cardiace, hipertensiune arterială, diabet ori chiar accident vascular cerebral.

copil_spital_91504600-5978724Sănătatea copilei s-a înrăutăţit în ultimele zile, după cum susţine familia ei şi echipa de medici care o îngrijeşte. Medicii spitalului – care până acum au refuzat să recunoască “suferinţa gravă” pe care fetiţa o îndura potrivit părinţilor, respingând petiţia privind deconectarea de la sonda care o menţinea în viaţă – şi-au asumat luni gravitatea stării acesteia.

buletin_de_identitate_92520700-6594024În activitatea de zi cu zi, întâlnim mai multe situații în care diverse organizații, instituții sau persoane, ne solicită reținerea cărții de identitate, în schimbul prestării unor servicii sau pentru a ne închiria diverse bunuri. Puțini români știu, însă, că această practică este ilegală, existând foarte puține circumstanțe în care reținerea buletinului este permisă de legislația în vigoare. B365.ro vă prezintă situațiile în care entitățile cu care intrați în contact au dreptul de a vă reține actul de identitate.