Cele mai multe femei prefera un barbat mai gras

Chiar dacă pare surprinzător, 3 din 4 femei ar prefera ca partener stabil un bărbat mai plinuţ în locul unuia musculos, cu corpul perfect.

Fisa medicala secreta a Fuhrerului a fost facuta publica de istoricul Henrik Eberle si de Hans-Joachim Neumann, medic la principalul spital din Berlin, intr-o carte recent aparuta in Germania, intitulata “War Hitler krank?” (“Hitler era bolnav?”)

Cafeaua apara femeile de cancerul la colon

Ingredientul cheie impotriva cancerului

Acest copil s-a nascut cu o coada de 13 centimetri

Un bebeluș din China s-a născut cu o coadă de 13 centimetri la spate. Băiatul, acum de cinci luni, arată ca un copil normal, însă malformația îi va da viața peste cap. Medicii nu vor să-l opereze.

CELE mai DEZGUSTATOARE obiceiuri ale BRITANICILOR

Englezii au o țară superbă, însă au și unele deprinderi care au șocat o lume întreagă, fie că este vorba despre bețiile de pomină la care participă adolescenții sau despre problemele lor cu igiena orală. Iată câteva studii realizate chiar de faimoșii cercetători britanici, în care își toarnă singuri cenușă în cap și recunosc că sunt un popor cu foarte multe slăbiciuni.

DOMO executata silit

SC Family Home Concept SRL, compania creată anul acesta prin redenumirea SC Domo Retail SA, firma înfiinţată în 1994 de omul de afaceri Lorand Szarvadi prin care comercializa electrice şi electrocasnice prin magazinele Domo, intrată recent în insolvenţă, se luptă în instanţă pentru suspendarea şi anularea executării silite dispuse de Direcţia Marilor Contribuabili din cadrul ANAF. Compania îşi explică declinul prin criza financiară, dezvoltarea vânzărilor online de către concurenţă şi scăderea “adaosului aferent vânzărilor”. 

Romance prinse la furat

CEA MAI USOARA PLACINTA CU MERE, CA LA BUNICA ACASA