Rafinaria Petromidia intra în revizie generala

Rompetrol Rafinarie, companie membră a KMG International, va opri în perioada 11 octombrie – 20 noiembrie 2015 activitatea rafinăriei Petromidia şi a diviziei de petrochimie, pentru desfăşurarea reviziei generale programate, a anunţat, vineri, compania.

Au aprobat fuziunea cu Volksbank

Acţionarii Băncii Transilvania (BT) au aprobat fuziunea Volksbank România (VBRO) cu Banca Transilvania, în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, în cadrul căreia a fost prezentat acţionarilor status-ul programului de integrare VBRO în BT, potrivit unui comunicat al băncii.

Vrei credit? Primeşti bonus o verificare la Fisc!

În locul“creditului cu buletinul“, băncile promovează, mai nou, „creditul fără adeverinţă de venit“, o formulă menită să atragă clienţii agasaţi de birocraţie. Informaţiile sunt culese direct de la fisc, un avantaj clar pentru bănci care se asigură de bonitatea aplicantului, dar discutabil pentru consumator care intră, de voie de nevoie, în vizorul autorităţilor.

Cele mai tari ultime cuvinte din istorie

Cele mai diabolice 10 femei din istorie

Cei mai sangerosi criminali din istorie au fost barbati, cele mai mari nenorociri din lume au fost provocate de barbati… sunt doar ipoteze. Au existat de-a lungul timpului si foarte multe femei ale caror orori au ingrozit lumea intreaga. Iata care sunt cele mai diabolice zece femei din istorie.

COMBINATIA CARE CURATA COLONUL SI SCADE TENSIUNEA

Pentru a prepara acest remediu vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:


Dupa ce a suferit o operatie pe cord deschis, un medic din Rusia isi loveste pacientul cu pumnul in dreptul operatiei deoarece acesta devenise nervos dupa interventia medicala.

Concurenta pe terenul fostei fabrici Spicul

Fondul de investiții CA Immo, care deține în România cinci clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 106.000 de mp a început în această toamnă dezvoltarea unui nou proiect pe piața locală.

Romania cea mai mare scadere din UE a preturilor la locuinte

Preţurile la locuinţele din România au scăzut cu 1,1% în trimestrul II din 2015, comparativ cu precedentele trei luni, acesta fiind cel mai semnificativ declin înregistrat în rândul statelor membre ale Uniunii Europene, potrivit datelor publicate, joi, de Oficiul European de Statistică (Eurostat)

Gustoase şi apetisante, aceste cornuleţe umplute cu carne tocată pot fi servite atât ca aperitiv, cât şi ca gustare caldă, într-o după-amiază rece de toamnă, alături de prieteni şi un pahar de vin bun.