maicuta_buna_28539000-6305767Scene de lesbianism, seducţie şi crimă! Caz uluitor descoperit în Italia, acolo unde personajele principale ale poveştii au fost nişte măicuţe ale unei mănăstiri catolice! Povestea incredibilă a dezmăţului a fost expusă într-o carte care a readus în discuţie acest caz uitat în arhiva secretă a Vaticanului.

Maica Maria Luisa le-a convins pe alte câteva călugăriţe să participe la orgiile s*xuale pe care le-a iniţiat. Scandalul a fost descoperit de un savant în arhivele secrete ale Vaticanului. Povestea a fost scrisă în limba germană, dar nu a ieşit la iveală înainte de a fi tradusă şi în limba engleză, informează dailymail.co.uk.

Detalii HALUCINANTE ies la iveală în cazul preoţilor implicaţi în TRAFIC DE MINORI. Copiii, trataţi mizerabil

Povestea cu s*x şi scene de lesbianism se pare că ar fi avut loc în secolul al 19-lea, într-o mănăstire catolică de la Roma. Scandalul a implicat această măicuţă care le-ar fi convins şi pe alte maici să întreţină relaţii nepotrivite, în cadrul unor orgii extravagante, fără margini. În plus, călugăriţa obraznică se pare că ar fi intrat într-o relaţie er0tică şi cu un teolog, sub pretextul că era posedat.

DEZMĂȚ și DEPRAVARE la o mănăstire. Ce au făcut mai multe CĂLUGĂRIȚE sfidează bunul simț

Totul a ieşit la iveală în momentul în care o altă măicuţă, Printesa Katharina von Hohenzollern-Sigmaringen, a fugit, dezgustată, de la mănăstire şi a dezvăluit întreaga poveste ascunsă, până atunci, în spatele pereţilor locului de cult.

Herbert Wolf, un savant de renume al Bisericii Catolice, a aflat de scandalul “îngropat” în arhivele secrete ale Vaticanului. Renumitul profesor de istorie ecleziastică de la Universitatea din Muenster, din Germania, a făcut descoperirea și a povestit-o, în cartea sa, „Călugărițele de Sant’Ambrogio”. Scrisă iniţial în limba germană, povestea a fost tradusă, ulterior, şi în limba engleză.

Prinţesa Katharina povesteşte cum, în timpul şederii ei de 15 luni, la mănăstire, ar fi asistat maicile la acest “cult interzis”.

CĂLUGĂRUL INFRACTOR. L-a şantajat pe stareţ şi a sustras bani din conturile mânăstirii

De asemenea, aceasta a spus că a observat o relație suspectă între maica Maria și un om pe nume Peter Kreuzburg. Acest lucru a continuat, a adăugat Katharina, sub pretextul de a încerca să-l elibereze de “posedarea demonică”: “Toate acestea s-au întâmplat sub pretextul de sfințire cerească…”, “Apoi m-a sărutat pe gură și pe față, a pus capul pe gâtul meu, sub bărbie… A rămas acolo pentru ca fețele noastre să se atingă, a sprijinit faţa cu mâinile”, “M-a ținut într-o îmbrățișare vehementă și am rămas culcată pe piept pentru un timp; uneori mă săruta… “, acestea sunt câteva fragmente din carte.
romaniatv

Related

comments