In urma cu cateva saptamani, Matthew Radar, din statul american Kentuky, s-a urcat pe blatul din bucatarie si a gasit un borcan cu pudra de scortisoara intr-unul dintre dulapuri. Curios din fire, baiatul a inghitit o lingura plina cu scortisoara si a murit.

Sunt parinti, si alti mebrii ai familiei care aleg sa isi pupe copiasii pe gura. Nu conteaza ca au doar cateva luni, 10, 14 sau 19 ani, ofera si primesc pupici pe gura de la copiii lor.

Micuta Alia, o fetita in varsta de doar 5 luni, are o legatura speciala cu un animal de companie mai putin obisnuit. – 

Ce inseamna sa fii parinte? Sa fii parinte inseamna sa fii cea mai buna mama si cel mai bun tata pentru copilul tau.

Uneori este simplu. Alteori insa, s-ar putea sa nu fie cum anticipam noi sau cum ne imaginam. Dar asta mai putin conteaza deoarece nimeni nu a primit instructiuni de…crestere a propriilor copii. Cand plecam la drum in educatia si cresterea copiilor nostrii, suntem responsabili in a ne iubi odraslele neconditionat.

O fetiţă de doar doi ani din judeţul Vaslui a murit în chinuri. Copilul a căzut miercuri după-amiază din căruța în care se afla împreună cu un văr de-al său, în vârstă de 14 ani, și a fost târâtă pe jos peste un kilometru. Fetiţa a murit din cauza rănilor suferite.

Barbatii celebri de la Hollywood se lauda cu fiice superbe si talentate. Modele, actrite, cantarete, fetele le-au calcat pe urme si si-au facut un nume in showbiz.