Esti colectionar? Pasiunile tale sunt filatelia si numismatica? Te-ai gandit vreodata sa iti pui clasoarele la adapost in cel mai sigur loc posibil, si anume, intr-un fiset metalic?

Filatelia, unul dintre cele mai populare hobby-uri din lume, a devenit de peste 150 de ani si una din preocuparile familiilor regale si celebritatilor din lumea intreaga. Orice iubitor al timbrelor stie cat este de important sa isi pastreze colectiile in cele mai bune conditii pentru a nu le deteriora. Valoarea acestora scade odata cu eventualele pete, zgarieturi, rupturi sau modificari cauzate de temperatura si umiditate. Pentru a-si pastra valoarea ridicata, acestea trebuie asezate in clasoare speciale, iar lucrul cu aceste mici „bijuterii” se face, deseori, utilizand manusile si penseta.

Calitatea imbatabila a unor fisete din material metalic

Un fiset metalic de la www.officeclass.ro ar putea fi „gazda” ideala pentru „comorile” filatelice. Fabricat din otel de calitate superioara si acoperit cu vopsea ignifuga, are o structura robusta ce ofera rezistenta de durata. Chiar si in cazul unui incendiu, acesta asigura protectia documentelor din interiorul sau, intre 1 si 6 ore la foc deschis. Datorita caracteristicilor de fabricatie impecabile, piesa de mobilier metalica este utilizata frecvent in sediile Postei Romane si in centrele filatelice sau de valori. Certificarile ISO 9001:2008 Managementul calitatii, ISO 14001:2004, Managementul de mediu, OHSAS 18001:2007 Managementul sanatatii si securitatii, care insotesc aceste produse, garanteaza o calitate de care te vei bucura timp indelungat.

fiset metalic

Fisete moderne pentru timbre cu istorie

Vei gasi peste 30 de modele de fiset metalic de diverse dimensiuni si cu cele mai practice compartimentari. In functie de spatiul de care dispui si de scopul achizitionarii, poti opta pentru fisete cu 1 sau 2 usi si 1 pana la 4 polite, fiecare putand sustine o greutate de 35, 40 sau 60 de kilograme. Un avantaj excelent al acestor produse consta in dotarea cu seif. Asadar, daca dispui de colectii cotate pe piata filatelica la valori ridicate, ai posibilitatea sa le depozitezi in maxima siguranta in seiful fisetului cumparat.

Modelele de fiset metalic din oferte au dimensiuni dintre cele mai variate, cuprinse intre 900x400x900 mm (LxlxH) si 1.000x450x2.000 de mm. Compartimentarile asigura, de asemenea, un spatiu generos de depozitare, putand organiza perfect bibliorafturi, dosare si obiecte personale. Pe langa clasoarele mult indragite, poti pastra contracte importante, actele firmei sau cele personale. Modelele cu caseta sau seif sunt exceptionale pentru a pastra bijuteriile, valuta, cecurile, activele si alte bunuri de valoare.

Printre modelele de fiset metalic vei descoperi variante cu 1 raft, cu 4 rafturi, cu 3 rafturi si seif, cu 3 rafturi si caseta, precum si multe alte stiluri de compartimentari deosebit de practice. Usile sunt dublu ranforsata, dotate cu fante de aerisire in partea superioara sau inferioara, iar sistemele de inchidere sunt potrivite pentru orice situatie.

Estetica eleganta, ambient profesional

Aspectul elegant si impunator al acestor piese de mobilier le permit integrarea usoara in orice ambient. Acasa, la birou sau intr-o institutie publica, ofera incaperii un aer profesional. Daca inainte obisnuiai sa vezi doar fisete gri, acum paleta coloristica din care iti poti alege exemplarul preferat este mult mai stufoasa, putandu-te delecta si cu nuante de albastru, galben, portocaliu, rosu, crem, alb sau verde. Toate modelele provin de la producatori renumiti la nivel national si international, iar livrarea se face in stare complet asamblata.

Cu siguranta clasoarele tale se vor simti excelent intr-un fiset metalic. Nu le mai tine imprastiate prin casa, in locuri expuse la umiditate sau la indemana diletantilor curiosi. De acum, fisetul le va fi „casa” perfecta!