banca-transilvania-465x215-9431855Finalizarea soluției de reducere a creditelor clienților Volksbank România preluați de Banca Transilvania indică un număr de peste 15.000 de beneficiari, datoria totală fiind redusă cu 290 milioane lei.

Volksbank România (VBRO) şi Banca Transilvania (BT) anunţă încheierea cu succes a implementării soluţiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clienţilor VBRO persoane fizice. Peste 15.000 de clienţi VBRO au beneficiat de aceste reduceri, iar valoarea totală a diminuării datoriilor acestora este de aproape 290 de milioane lei.

Clienţii VBRO au beneficiat automat de această facilitate, care a fost aplicată indiferent de moneda împrumutului, în perioada 17 august – 30 septembrie. Soluţia a însemnat diminuarea cu echivalentul sumelor achitate de clienţi drept comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior.

BCR elimină comisioanele bancare

Ai CREDIT la BANCĂ? Trebuie să ştii asta

Cea mai mare bancă din România taie ratele clienţilor şi cu 30%!

Iniţiativa reprezintă un nou pas pe care Volksbank România şi Banca Transilvania îl fac împreună pentru a construi o relaţie pozitivă şi de durată cu clienţii.

Ȋn prezent, este în desfăşurare integrarea Volksbank România în Banca Transilvania, pe toate palierele. Startul integrării a fost dat în aprilie şi se va încheia la finalul acestui an. Ȋncepând cu 2016, BT şi VBRO vor deveni aceeaşi bancă şi aceeaşi echipă.

capital.ro

Related

comments