500_85_piraeus_bank_30353300-8879517Piraeus Bank România a introdus gratuit, pentru clienţii săi posesori de carduri Visa, sistemul de securitate Verified by Visa, care permite realizarea de plăţi pe internet în condiţii de maximă siguranţă, arată un comunicat al băncii.

Verified by Visa are la bază standardul 3D Secure lansat de principalele companii internaţionale de tehnologii de plată pentru a oferi posesorilor de carduri un nivel de securitate suplimentar pentru tranzacţiile pe Internet.

Isărescu: Ţinta pentru adoptarea euro în 2019 nu mai este fezabilă

Practic, o plată către un comerciant online înrolat în sistemul Verified by Visa este finalizată doar după autentificarea deţinătorului de card prin introducerea unui cod transmis prin SMS de către Piraeus Bank România.

‘Salutăm decizia Piraeus Bank România de a da posibilitatea clienţilor să utilizeze sistemul Verified by Visa, mai ales în condiţiile creşterii apetitului românilor pentru cumpărăturile online în ultimii ani.

BNR menţine dobânda cheie la 1,75% pe an

În anul încheiat în iunie 2015, aproximativ un sfert dintre plăţile realizate la comercianţi cu carduri Visa emise în România au fost pe internet, iar sistemul Verified by Visa reprezintă cea mai eficientă barieră pentru prevenirea fraudelor online’, a declarat Cătălin Creţu, director regional pentru România, Croaţia şi Slovenia, Visa Europe.

BCR elimină comisioanele bancare

economica.net

Related

comments