Boala ei se numeste preudo obstructie intestinala si gastropareza. Ea nu a mancat si nu a baut nimic de doi ani, din cauza acestei boli rare. Vomita de pana la 60 de ori pe zi si doctorii au fost nevoiti sa o opereze, pentru a-i crea cai de acces artifiale catre stomac, pe unde ii e administrata o dieta artificiala.

Sarah se comporta ca orice adolescent de 20 de ani, desi ii este foarte greu. “E greu atunci cand o boala iti schimba aspectul fizic atat de mult. Cu hainele pe mine, nimeni nu banuieste ca nu sunt o persoana ‘tipica’, dar la plaja e o cu totul alta situatie”, a marturisit ea.

Din nefericire, oamenii se obisnuiesc greu cu aspectul ei si Sarah a povestit ca a fost jignita cand s-a aratat in public cu toate tuburile care ies din ea, oamenii spunandu-i in fata ca e “scarboasa”.

Fecioarele barbat din Balcani. Află povestea femeilor care se transformă în masculi

Copila pe care şeful ISIS o avea ca SCLAVĂ, povesteşte ORORILE prin care a trecut: “Converteşte-te la Islam sau te UCID!” | VIDEO

Povestea româncei care a renunţat la viaţa îndestulată în Canada şi s-a întors acasă: „Sărac eşti când cumpără portofelul în locul tău şi nu sufletul“

Intr-o astfel de iesire la piscina, Sarah a cunoscut un tanar care nu a fost intimidat de problema. El a trecut printr-o operatie asemanatoare si avea si el o bucata de intestin indepartata, asa ca a sfatuit-o despre cum sa isi desfasoare viata de acum incolo.

Oricare dintre doi am putea fi in aceasta situatie, ar trebui sa incercam mai des sa vedem dincolo de aparentele superficiale.

kanald

Related

comments