Cele mai multe cupluri au anumite poziții s3xuale pe care le pun în practică ori de câte ori fac s3x. Unii din obișnuință, alții pentru că oferă plăcere și satisfacție maximă ambilor parteneri. Însă din când în când, este indicat să mai veniți cu ceva nou ca să nu se instaleze plictiseala. În acest sens, poziția 43 merită pusă în practică.

Instalatorul, pozitia ideala pentru barbati

Poziția capcana fermierului. 3 avantaje

Poziția 43: Seamănă cu poziția misionarului

Este o poziție ușor de pus în practică, permite o penetrare adâncă și senzații intense. Bărbatul trebuie să se așeze peste parteneră, cu genunchii la marginea patului, fârfurile picioarelor sprijinite pe podea, iar brațele pe pat. Femeia pentru a putea fi penetrată adânc trebuie să ridice picioarele deasupra coapselor partenerului. De obicei, orga*mul în poziția 43 nu se lasă prea mult așteptat, mai ales dacă sunt stimulate și alte zone erog3ne. Cei care se bucură deseori de această postură în timpul actului s3xual spun că satisfacția obținută este atât de profundă încât creează dependență.

Poziția 43: Este er0tică

Cuplurile care fac dragoste deseori în poziţia 43 spun că este foarte er0tică şi relaxantă. Bărbatul este cel care deţine controlul, iar femeia se poate concentra pe obţinerea plăcerii şi a exc1taţiei. Datorită faptului că penetrarea este foarte profundă, punctul G va fi foarte intens stimulat, acesta fiind unul dintre motivele pentru care femeia ajunge la orgasm în această poziţie.

Poziția 43: Oferă momente intime de neuitat

Fără nici un fel de discuție, poziția 43 este dovada clară că dorința poate deveni realitate la următoarea partidă de sex. Această postură oferă ambilor parteneri momente intime de neuitat şi satisfacţie s3xuală maximă. Bărbatul are posibilitatea șă-și privească în voie partenera în timpul acestei poziții având în vedere că aceasta stă cu picioare desfăcute în faţa lui. Femeia la rândul ei se poate mângâia pe tot corpul, excitaţ1a vizuală pentru bărbat fiind maximă.

sursa