Pentru viitoarele mămici ale căror sarcină începe să fie din ce în ce mai evidentă, statul pe scaun sau multe alte dintre pozițiile de relaxare care înainte erau confortabile devin incomode. Din acest motiv șezutul în poziția Croitorului este recomandată.

Poziția Croitorului: Este benefică femeilor însărcinate

Este extrem de favorabilă femeilor însărcinate. Poziția Croitorului ajută în primul rând la fortifierea mușchilor pelvieni, cât și la relaxarea pelvisului și a articulațiilor șoldurilor. Din acest motiv, în momentul nașterii, organismul mamei se va putea adapta mult mai ușor la schimbările impuse de acest moment

Poziția Croitorului: Este lejeră

În această ipostază femeia însărcinată fie că stă în picioare sau șezut, spatele trebuie ținut drept. Pentru a sta jos în poziția Croitorului spatele trebuie să fie cât mai drept, iar coapsa și genunchii să se îndoaie într-un unghi de 90 de grade pe orizontală. Este considerată una dintre cele mai bune poziții de ședere, dar numai pentru cine poate, deoarece bazinul se întinde.

Poziția Croitorului: Te pregătește pentru naștere

Este considerată una dintre cele mai bune ipostaze care contribuie la pregătirea viitoarei mămici pentru naștere prin lărgirea pelvisului și destinderea articulațiilor de la nivelul șoldurilor. De asemenea, poziția Croitorului poate îmbunătății și postura corpului și elibera tensiunea din zona inferioară a spatelui.

Pentru a adopta poziția Croitorului, gravida poate să stea și în picioare cu corpul sprijinit de un perete și cu tălpile lipite una de cealaltă. Genunchii trebuie îndoiți și îndepărtați simultan, fără a forța mișcarea, dar cu spatele încontinuare lipit de perete. Poziția trebuie menținută atâta timp cât femeia însărcinată se simte confortabil.

click

Incearca si:

Poziția Podul – incredibila pentru femei

Poziția Lingura: dă click să vezi și restul

Poziția “Asediul dragostei”. 3 avantaje

6 poziții pentru clipe fierbinti în bucătărie

Pozitiile optime ale iubirii Tao

Poziția 43, preferată de bărbați, adorată de femei

Poziția capcana fermierului. 3 avantaje

Cea mai periculoasă poziţie. Nu încerca ASTA!