O colectie impresionanta de ceasuri de mana are nevoie de o atentie speciala, tocmai pentru a avea certitudinea ca te bucuri de piesele tale preferate cat mai mult timp. Atunci cand ai foarte multe poate deveni destul de dificil sa ai grija de ele manual si de aceea este nevoie de niste dispozitive speciale care sa faca asta in locul tau. Comanda de la iUni watch windere si prelungeste semnificativ durata de viata a tuturor ceasurilor pe care le detii.

De ce ai nevoie de un watch winder?

Sunt dispozitive esentiale pentru ceasurile automatice pentru a nu se defecta in timp. Ele reusesc sa intoarca automat acele ceasului, imitand rotirea manii, astfel incat sa nu fii nevoit sa o faci tu manual. Acest proces previne deteriorarea sau chiar defectarea dispozitivului, atunci cand nu este purtat. Mai exact, un astfel de ceas functioneaza doar atunci cand este in miscare, ceea ce inseamna ca repausul indelungat ii dauneaza. Astfel, intr-o cutie speciala poate fi rotit constant in asa fel incat sa se activeze la anumite perioade, chiar daca acesta nu este atins. In acest mod, ceasul tau va rezista impecabil chiar si ani de zile fara purtare, o asemenea cutie pastrandu-l in cele mai bune conditii.

Pot deveni cu usurinta piese de decor

Un mare avantaj al acestor produse de la iUni se concretizeaza pe plan estetic. Sunt foarte elegante si rafinate, ceea ce adauga un plus aspectului general. Poate fi asemanat cu o cutie pretioasa de bijuterii, dar care indeplineste si o functie tehnica esentiala pentru ceasurile pe care le depoziteaza. La iUni gasesti modele variate dintre care sa poti alege unul exact pe gustul tau. Clasice sau moderne, simple sau cu multe ornamente, intr-o singura nuanta sau cu varii accente, cutiile pentru ceasuri vin in nenumarate forme pentru a fi utilizate si ca un element care sa infrumuseteze colectia. Mai mult decat atat, poti opta pentru watch windere cu un singur spatiu de depozitare, cu doua, patru sase, sau chiar cu noua, in functie de cat de mare este colectia ta.

Sunt foarte usor de folosit

Sistemul de functionare este unul foarte simplu si la indemana oricui. Nu vei avea nevoie de cunostinte tehnice vaste pentru a te putea bucura de toate beneficiile pe care ti le ofera acest obiect. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pozitionezi ceasul in spatiul special destinat, sa inchizi cutia si sa stabilesti setarile pentru fiecare ceas in parte. Acestea se vor declansa automat si vor fi reluate, ori de cate ori este nevoie pentru ca tu sa nu mai trebuiasca sa le verifici constant.

La iUni te bucuri de cele mai bune preturi

Desi vorbim de dispozitive esentiale pentru un colectionar de ceasuri automatice, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa acorzi sume impresionante pentru a-ti putea achizitiona un watch winder. Pretul se stabileste in functie de mai multe detalii si creste treptat odata cu numarul de functii incorporate si cu cel al capacitatii cutiei. Astfel, iti vei putea achizitiona un winder simplu pentru un singur ceas cu doar cateva sute de lei, in timp ce pentru cele ultra moderne cu locasuri multiple costul final ar putea ajunge la cateva mii. Cu toate acestea, cutiile de intors ceasurile de la iUni sunt investitii pe termen lung, dat fiind faptul ca sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, utilizand tehnologii de ultima generatie. Astfel, te vei putea bucura de ele ani la rand, avand grija in tot acest timp de zeci sau chiar sute de ceasuri.