Unele trucuri sexuale sunt nerealiste sau de-a dreptul amuzante. Nu şi următoarele! Iată ce fel de preludiu îţi face imediat poftă de sex, oricât de obosită ai fi,…
… cum poţi avea orgasm  prin penetrare şi cum îi poţi face un sex oral de nota zece, chiar dacă nu eşti expertă.

Cand am decis sa ma insor nu mai eram copil. Aveam 35 de ani, cum sa mai fi fost?… Aveam viitorul asigurat, o slujba grozava, intr-un post de conducere la unul din cei mai puternici operatori de telefonie mobila la nivel mondial, si orice altceva imi doream. Numai o sotie care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc mai imi lipsea pentru a fi pe deplin fericit. Sau, cel putin, asa credeam la momentul respectiv, in urma cu sapte ani.

In 2003, Tansy Aspinall si tatal ei, Damian Aspinall au eliberat in salbaticie cele doua gorile, Djalta si Bimms pe care ei le crescusera.

Uneori, pe femei le ia gura pe dinainte si se trezesc spunand cele mai nepotrivite lucruri in momente delicate. Ca sa eviti o situatie jenanta, evita sa spui urmatoarele 8 lucruri dupa o partida:

A trecut ceva timp de la ultima ta relatie si iti doresti sa traiesti din nou o poveste de iubire, insa nu ai intalnit barbatul ideal pana acum? Cu siguranta va veni si timpul tau, insa tine cont de cateva sfaturi pentru a te arunca in bratele potrivite.