Nicolae Guta ar face orice sa o vada fericita pe iubita lui, Flori. Dupa ce si-a batut amanta in direct la TV, pe motiv ca aceasta a avut o aventura cu baiatul Narcisei,  manelistul s-a relaxat alaturi de logodnica lui.

Pare ca Nicolae Guta nu-si mai gaseste linistea, atunci cand vine vorba de femeile din viata lui. Dupa ce s-a despartit de Beyonce de Romania, barbatul s-a indragostit de Flori, o bruneta focoasa pe care manelistul a lasat-o insarcinata.

61720555-8998667

Din pacate, din cauza altei femei care a intrat in viata lui Guta, Flori a decis sa intrerupa sarcina. Chiar daca a fost trist la aflarea vestii, Guta a incercat sa o recunereasca pe Flori si se pare ca a reusit.

61720550-3745896

Guta isi ajuta iubita in alegerea inelului

Cantaretul a mers  bruneta sa ii cumpere inelul. Cei doi au fost surprinsi de CANCAN.ro, chiar in timp ce se aflau impreuna la un magazin cu bijuterii din zona Obor.

61720551-3050114

Tanara insotita de Guta se uita atent la toate modelele

Cu greu iubita lui Guta a gasit o bijuterie pe placul ei. Dupa cateva zeci de minute, timp in care a analizat cu atentie toate modelele, cei doi au plecat impreuna spre casa.

61720557-5878828

Guta a batut-o pe Iulia in direct la TV

Si-a luat la bataie amanta

Nicolae Guta a facut o criza de nervi in direct la TV,  suparat ca femeia cu care a insalat-o pe Flori,  a avut o aventura cu unul din baietii Narcisei, manelistul a inceput s-o loveasca pe Iulia, fara sa tina cont ca se afla in platoul unei televiziuni.