PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine răcoroasă în toată ţara şi va fi chiar rece pentru această dată. Norii acoperă temporar cerul şi vor cădea averse, trecător însoţite de descărcări electrice.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi în general instabilă şi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, chiar rece în nord-vest şi centru. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a ţării, unde pe arii relativ extinse vor fi averse şi trecător descărcări electrice. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi pe arii restrânse, mai ales în Maramureş, Transilvania şi în zona Carpaţilor Orientali, 35-40 de l/mp. În restul teritoriului, în special pe parcursul zilei, vor fi înnorări temporar accentuate şi local averse, însoţite fulgere si tunete. Vântul suflă mai alert în est, în sud şi în sud-vest, precum şi la munte, dar trecător şi în timpul averselor. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 15 grade în Maramureş şi 29 de grade în Dobrogea.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitală, vremea va fi, în general, instabilă şi se va răci faţă de ziua precedentă, devenind răcoroasă pentru această dată. Mai ales pe parcursul zilei, vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, însoţite trecător de descărcări electrice. Vântul va sufla slab  cu unele intensificări în timpul averselor. Temperatura maximă va fi de 23-24 de grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se va menţine răcoroasă în toată ţara şi va fi chiar rece pentru această dată în regiunile intracarpatice. Norii acoperă temporar cerul şi vor cădea averse, trecător însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în sud-vest, centru şi nord-est şi local în rest. Pe arii restrânse, îndeosebi în zonele montane, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales în est şi pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în Dealurile de Vest, izolat poate şi în Transilvania şi 27 de grade în zona Deltei Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine în general instabilă şi răcoroasă, în Capitală. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, deşi valorile termice vor marca o creştere faţă de ziua precedentă, în special, în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, vremea se va menţine răcoroasă în toată ţara. Cerul va avea înnorări temporare şi, pe arii restrânse în zonele de deal şi de munte şi izolat în rest, vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în estul teritoriului şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade, izolat în Moldova poate şi în nordul litoralului şi 27 de grade în Banat şi în sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine răcoroasă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 25-26 de grade.