ceataa_56819100_81928200-3999411Meteorologii anunţă temperaturi scăzute pentru zilele următoare. În cea mai mare parte a ţării va ploua, vântul va sufla slab şi moderat, iar vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru sfârşitul lunii septembrie. Săptămâna viitoare va continua cu vremea rece pentru această perioadă, iar în orele dimineţilor mercurul în termometre se apropie de pragul de îngheţ în unele localităţi din ţară.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi relativ răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Excepţie va face sud-estul extrem, unde valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice ultimei decade a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ extinse.

În nordul şi estul Olteniei, în Muntenia, Moldova, precum şi în sudul şi estul Transilvaniei cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 35…40 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, mai ales în a doua parte a intervalului, în regiunile estice, sud-estice şi pe spaţii restrânse în cele vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprine intre 13 grade in Bucovina şi 26 de grade in Dobrogea.

PROGNOZA METEO LA BUCUREŞTI. Vremea va fi relativ răcoroasă. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a ţării şi local în celelalte regiuni. Izolat, cantităţile de apă vor mai depăşi 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice şi sud-estice şi pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade in Moldova si Transilvania şi izolat, 21 de grade pe litoral.

Vezi şi: PROGNOZA PE TREI LUNI: Când sunt aşteptate primele ninsori. Cum va fi vremea de Sărbători

PROGNOZA METEO LA BUCUREŞTI. Valorile termice vor scădea semnificativ faţă de ziua anterioară, astfel că vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult noros, temporar va
ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece pentru sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil în estul teritoriului şi mai mult noros în rest. Va ploua local în regiunile vestice, sud-vestice şi izolat în rest. Vântul va continua să prezinte intensificări temporare în est şi sud-est şi va sufla slab şi moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade in centru, dar si in zonele deluroase din vest si sud şi 18 grade in Moldova.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi rece pentru sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei vor mai fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Saptamana viitoare va continua cu vremea rece pentru această perioadă; meteorologii anunta temperaturi maxime intre 11 si nu mai mult de 18 grade, in timp ce in orele diminetilor mercurul in termometre se apropie de pragul de inghet in unele localitati din tara. Ploile, in schimb, se raresc. Numai pe parcursul zilei de miercuri isi mai fac aparitia prin regiunile vestice şi pe la munte, pentru ca mai apoi acestea sa mai fie prezente, doar la nivel izolat prin masivele montane.

 
romaniatv

Related

comments