Rafinaria Petromidia intra în revizie generala

Rompetrol Rafinarie, companie membră a KMG International, va opri în perioada 11 octombrie – 20 noiembrie 2015 activitatea rafinăriei Petromidia şi a diviziei de petrochimie, pentru desfăşurarea reviziei generale programate, a anunţat, vineri, compania.

Acţionarii Băncii Transilvania au aprobat fuziunea cu Volksbank România

Vrei credit? Primeşti bonus o verificare la Fisc!

Rafinaria Petromidia intra în revizie generala

Compania va asigura livrările de produse către clienţi din stocurile proprii şi de pe piaţa regională pe tot parcursul acestei perioade.

‘Revizia generală are loc o dată la 5 ani, în acord cu legislaţia în vigoare pentru funcţionarea unei rafinării, iar investiţia totală din acest an pentru revizia rafinăriei Petromidia şi a diviziei de petrochimie se ridică la 77,5 milioane dolari. Revizia tehnică programată are scopul de a asigura un grad ridicat de siguranţă a echipamentelor aflate în funcţiune, la un cost scăzut de mentenanţă, precum şi îmbunătăţirea eficienţei instalaţiilor printr-o disponibilitate mecanică ridicată’, a declarat Yedil Utekov, directorul general al companiei Rompetrol Rafinare.

BNR: Posibile riscuri în perioada următoare pentru cei cu credite Prima Casă. Dobânda ar putea creşte

Peste 15.000 de clienți ai Banca Transilvania au beneficiat de diminuarea creditelor în franci elvețieni

Lucrările sunt realizate şi coordonate de compania Rominserv, contractorul general al KMG International, dar şi de alte 44 de companii, fiind implicaţi în total 3.600 de angajaţi. Finalizarea lucrărilor de mentenanţă vizează atingerea unui grad de disponibilitate mecanică de 96,5%, după repunerea în funcţiune a instalaţiilor.
Continuare pe economica.net

Related

comments