accidentalabortionbabymain-465x390-2185038În timp ce alte femei se bucură de maternitate alegând haine pentru bebeluşi, o tânără din Marea Britanie trăieşte în fiecare zi cu spaima că substanţele chimice pe care ea le-a ingerat, atunci când a luat o pilulă de avort, i-ar putea afecta iremediabil copilul nenăscut.

Coşmarul pentru Rachel Nicholson, o tânără de 23 de ani din Londra, a început atunci când i s-a spus că a pierdut sarcina. Femeia aflase, înainte de Crăciun, că este însărcinată în şase săptămâni şi era în culmea fericirii, relatează The Mirror.

În luna ianuarie, a fost cu iubitul său la Edgware Pregnancy Advisory Service, iar acolo a aflat, după ce i s-a făcut o ecografie, că a pierdut copilul şi a fost sfătuită să ia o medicaţie de eliminare a sarcinii, pentru a preveni eventualele infecţii.

 Femeile sunt violate de 10 barbati ca sa ajunga teroriste

Minune! O fetiță de 12 ani s-a vindecat de cancer după ce a refuzat chimioterapia și a fugit în Mexic

HALUNCINANT Si-a ingropat copilul de 10 ani de viu

La trei săptămâni distanţă de momentul dramatic, în care a înghiţit pilula, femeia a leşinat. A ajuns de urgenţă la spital şi a aflat că de fapt este însărcinată.

Şocul a fost unul dublu, era încă însărcinată cu copilul pe care şi-l dorise, dar spaima că mediacaţia luată l-ar putea afecta şi riscul de a pierde sarcina erau de neimaginat.

rachel-nicholsons-baby-scan-7780736

“Aceasta a fost cel mai groaznic moment din viaţa mea. Mă simt ca şi cum mi-a fost furată bucuria maternităţii – alegerea hăinuţelor, alegerea numelui, etuziasmul de a fi mamă. Iar eu am făcut asta”, a povestit Rachel Nicholson.

“Am rămas cu frică şi cu griji”, a adăugat ea.

Acum sarcina are 17 săptămâni: “Nu știu cum va fi copilul meu, dar eu ştiu că îl voi iubi oricum”.

Fraterdrive Ltd, firma privată care a evectuat testul eronat de ssarcină, a refuzat sa comenteze situaţia.

Related

comments