Chiar daca ti s-ar parea neverosimil, vorbele murdare din pat au si ele un rol, extrem de important in viata de cuplu, avand potentialul de a aduce picanterii in pat intre cei doi parteneri si de a anima sau reanima o atmosfera de altfel mai putin inflacarata dupa mai multi ani de convietuire.

Cele mai multe femei prefera un barbat mai gras în locul unuia musculos. Motivul este uimitor

POZITII pe care nu le-ai incercat inca

Rolul si efectele nebanuite ale vorbelor murdare, in pat

Mai mult, te poti folosi de aceasta arta creativa si pe timpul zilei care iti va creste sansele de a fi cu barbatul tau pe timpul noptii.

Cum asa? Ei bine, barbatilor le plac femeile linistite, de casa, cuminti dar, in acelasi timp, le place ca acestea sa se poata schimba in intimitate si sa se dovedeasca cat mai fierbinti si fara inhibitii in pat. Cu alte cuvinte le plac femeile atunci cand se stiu comporta decent in societate dandu-le siguranta de care au nevoie ca vor fi numai a lor dar care in acelasi timp stiu sa devina amantele perfecte atunci cand vine momentul actului s*xual.

Barbatii vor sa isi duca fanteziile salbatice cu iubitele lor in intimitate asa ca aceste seductii murdare sunt doar pentru el.

Continuare…

Related

comments