Pe 10 septembrie au avut loc funeraliile lui Pavel Ionuț, românul de 35 de ani care a rămas spânzurat de cureaua rucsacului său în interiorul spitalului Santa Corona din localitatea Pietra Ligure (Savona), în timp ce sărea o balustradă.

Funeraliile s-au ținut cu rit ortodox, joi 10 septembrie, la ora 10.00, în Biserica S. Nicolò din Pietra Ligure, iar tânărul a fostîngropat în cimitirul din localitate.

În privința anchetei deschise privind moartea bărbatului încă se așteaptă rezultatele examenelor toxicologice, în analiza anchetatorilor fiind și fișa medicală a tânărului, internat cu câteva ore înainte de moarte și apoi externat, pe lângă reconstituirea ultimelor ore de viață ale acestuia.

Bărbatul, care de mai mult timp suferea de probleme legate de alcoolism, fusese internat în seara de joi ca urmare a unei probleme la un picior. Fusese externat în jurul orei 22.30, apoi dimineața următoare, în jurul orei 5.40, a fost găsit mort de o infirmieră.

Peste 200 de români din Italia, înșelați de o firmă românească de recrutare

O romanca venita din Italia in concediu: «Mi-ar fi greu să mă acomodez în România, aproape nimeni nu îți spune „bună ziua, mulțumesc, vă rog!”»

Românii care muncesc în străinătate mai mult de 6 luni vor trece obligatoriu pe la ANAF

Odată ieșit de la Urgență ar fi rămas spânzurat de cureaua rucsacului său în timp ce sărea balustrada spitalului: poate mai întâi s-a sprijinit sau s-a așezat, decizând apoi să o sară, o mișcare care i-a fost fatală, tânărul de 35 de ani murind sufocat.

Cureaua s-a încâlcit și bărbatul a rămas suspendat de zid: nereușind să se elibereze, mai ales din cauza efectelor alcoolului,a murit strangulat.

Related

comments