Doamnele tot timpul au o serie de lucruri care trebuie ascunse în geanta lor, indiferent dacă se duc la o întâlnire sau un eveniment. În totdeauna există o dilemă imensă, ce culoare, ce stil, ce mărime să fie aleasă pentru a ieși din casă. Unii preferă gențile de umăr, alții aleg poșete, dar în ultima vreme generația tânără alege ca partener de plimbare, rucsacul.

Un rucsac de damă din piele naturală sau din imitație de piele de calitate poate fi cea mai fericită alegre de a ieși la plimbare în oraș sau chiar pentru a participa la un concert, eventual la evenimente în aer liber.

Rucsac damă multifuncțional

Cel mai îndrăgit model de rucsac damă sunt cele care pot fi purtate ca geantă de umăr și rucsac printr-o simplă strângere a mânerelor. Aceste rucsacuri elegante 2 în 1 sunt foarte practice. Au o multitudine de buzunare, atât în exterior, cât și în interior, nu sunt exagerat de mari, dar în același timp sunt suficient de încăpătoare pentru toate mărunțișurile ce ar trebui să fie la o doamnă pentru orice eventualitate.

Rucsac din piele naturală

Ca pentru orice lucru care folosim aproape zilnic este foarte important durabilitate. Rucsacul de damă fiind extrem de mult solicitat, ca să poți purta mult timp, nu pot fi confecționate din orice material. De obicei rucsacul de damă este realizată din piele naturală. Pielea naturală este un material durabil, ușor de întreținut și poate fi vopsită. Din această cauză este materialul cea mai preferată din toate timpurile. Pe lângă asta pe pielea naturală poate aplic diferite podoabe artizanale, motive impregnate.

Rucsac din materiale sintetice

Dar există și alte materiale care sunt folosite pentru confecționarea rucsacurilor de damă. Cu dezvoltarea industriei moderne au apărut o serie de materiale sintetice, care imită la perfecție pielea naturală. Sunt la fel de durabile, dacă nu sunt mai rezistente decât cel din piele naturală și în același timp, acestea pot fi modelate cum dorește designerul care a comandat materialul. Toate aceste materiale pot fi colorate, acoperite cu strat de lac sau alte materiale sintetice transparente și lucioase care aduc un plus de lux obiectelor la care sunt folosite.

Indiferent de material și formă, rucsacurile în general sunt piesa de rezistență de vestimentație pentru tineri și nu numai. Există în o diversitate extraordinară de ofertă în toate webshopurile și magazinele fizice. Merită căutat și găsit cel mai potrivit model pentru tine!