646x404-7431141Un antrenor de tenis de 22 de ani s-a logodit cu iubita lui la câteva zile după moartea neaşteptată a tinerei.

Povestea lor de dragoste şi ultimul gest de iubire pe care l-a făcut au impresionat întreaga lume, după ce drama celor doi a devenit cunoscută pe Facebook. Abigail Hall, de 18 ani, a fost găsită moartă în camera ei de cămin, la scurt timp după ce începuse facultatea.

În acest timp, Josh Thompson, iubitul ei, era plecat în Corfu într-un cantonament, scrie Daily Mail. Josh s-a întors acasă imediat ce-a aflat despre tragedie şi a cerut voie părinţilor fetei să se logodească cu ea, după moarte.

“Cea mai bună prietenă a mea s-a CĂSĂTORIT cu bărbatul care m-a VIOLAT” | GALERIE FOTO

Sunt casatorita dar vreau pe altcineva!

Topul ciudăţeniilor şi lucrurilor ieşite din comun despre s*x practicate din antichitate şi până azi

Apoi i-a pus un inel de logodnă pe deget şi a publicat fotografia pe Facebook, declarând că Abigail este viaţa lui şi că acum ei sunt logodiţi. Fotografia a fost însoţită de o scurtă descriere a vieţii frumoase pe care au avut-o împreună.

„Ne-am înţeles perfect, din clipa în care ea s-a împiedicat pe scara rulantă de la Shard pentru că băuse niţel cam mult, până la cea mai ciudată arsură solară pe care a avut-o, când a condus prin Franţa în maşina decapotabilă.

Tot ce făceam noi era intens, era mereu lângă mine şi zâmbea, niciodată nu considera că face suficient de multe pentru mine”, a scris Josh, devastat de moartea ei.

2cc308d800000578-0-image-a-6_1443197961205-3585067

Tânărul spune că intenţiona s-o ceară de soţie anul viitor. Cei doi plănuiau să meargă anul acesta în Turcia, apoi în Dubai şi de sărbători la Paris.

Abigail tocmai începuse cursurile la Universitatea Sheffield Hallam, unde studia medicina. Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit de prieteni, în camera de cămin şi nu există suspiciuni privind o moarte violentă.
adevarul

Related

comments