Medicii de la spitalul Presbuterian din Dallas, Texas, au avut ocazia de a-l asista la naștere pe cel mai mare bebeluș din toate timpurile. Acesta s-a născut printr-o operație de cezariană pe care doctorii au trebuit să o realizeze pentru a nu pune în pericol viața mamei. Tot personalul spitalului a intrat într-o stare de șoc când a văzut copilul uriaș, potrivit romaniatv.net.

Cum arată cel mai mare bebeluș din toate timpurile

Cel mai mare bebeluș din toate timpurile a fost purtat în pântecele unei femei obeze, care cântărește 250 de kilograme. Când au urcat-o pe masa de operație înainte de cezariană, medicii se așteptau ca femeia să fie însărcinată cu gemeni sau tripleți. Medicul care a realizat operația a declarat că nu a văzut niciodată așa ceva. Mai mult, acesta a glumit, spunând că bebelușul va avea un viitor strălucit în sport: „Viitorul acestui copil este luminos, dacă se va decide să facă o carieră în rugby”, a spus acesta, citat de bewoman.ro.

Cel mai mare bebeluș din toate timpurile a întrecut recordul

În anul 2011, cel mai mare bebeluș din toate timpurile cântărea numai 7.257 de kilograme, dublu față de greutatea unui bebeluș obișnuit la naștere. Mama lui, Janet Johnson, s-a îmbolnăvit de diabet gestațional în timpul sarcinii. Deși doctorii au averitaz-o că bebelușul va cântări foarte mult la naștere, aceștia nu se așteptau să cântărească chiar șapte kilograme. Bebelușul a fost născut printr-o o operație de cezariană în luna iulie a anului 2011, tot la un spital din Texas, numit Centrul Medical Good Shepherd, potrivit medicalnewstoday.com.„Este un bebeluș frumos, dar din motive de sănătate, nu ne dorim să vedem un copil atât de mare”, a declarat una dintre asistentele care l-a asistat la naștere pe cel mai mare bebeluș din toate timpurile, așa cum a fost numit în anul 2011.