salvia2-610x300-1527738-7294603-9614657Cei mai multi dintre noi cunosc salvia ca pe o sursa excelenta de aroma in mancare, insa adevarul este ca aceasta planta ajuta foarte mult si la sanatate, precum si la crearea unei “stari de bine” a organismului.

Ceaiul de salvie ajuta intr-o serie de probleme ale organismului. O poti folosi cu succes in stari de greata, voma, stari febrile cu toate manifestarile lor, probleme intestinale, transpiratii nocturne, in dureri de cap inclusiv de natura nervoasa, de real ajutor in dereglari hormonale dar si pentru stimularea secretiei de bila.

Ai probleme digestive? Bea ceai de salvie

Cine a baut ceai de salvie poate sa spuna ca nu se mai sperie de problemele digestive sau intestinale aparute in caz de mancat prea mult sau neadecvat deoarece stie ca salvia are actiune antispastica si diuretica plus ca-ti tonifica tot tractul digestiv. Asadar, pentru balonare, constipatie, diaree sau crampe abdominale, salvia este un aliat pretios. Garantat, te vei simti bine, nici nu-ti vine sa crezi cat de bine te poti simti dupa ce bei un ceai de salvie. Se bea asa, simplu, fara zahar. Are gust amarui pronuntat dar te obisnuiesti repede, de fapt in momentul in care te simti rau nici nu-ti pasa ce gust are, stii doar ca-ti face bine si ca remediul este in ceasca din fata ta.

Continuare pe aktual24.ro

Related

comments