În sezonul de vară, sandalele damă reprezintă fără dar sau poate vedeta garderobei. Le purtăm în cea mai mare parte a timpului și totodată adăugăm în garderobă o mulțime de noi perechi de sandale astfel încât să avem la dispoziție cât mai multe oportunități de asortare.

Sunt confortabile și totodată putem găsi foarte ușor sandale dama ieftine, iar acestea reprezintă motivele principale pentru care am decis ca în acest articol să recomandăm 5 modele de sandale damă pe care trebuie să le porți numaidecât vara aceasta.

Iată care sunt acestea:

Sandale damă cu talpă joasă

Sandalele cu talpă joasă au fost, sunt și vor fi mereu printre modelele preferate de sandale ale femeilor. Sunt atrăgătoare, comode și totodată au un preț accesibil. Ce ți-ai putea dori mai mult de la o pereche de sandale? Au stil și totodată pot fi purtate în o mulțime de moduri diferite. 

Prin urmare, recomandarea noastră este ca această vară să o începi prin achiziționarea unei noi perechi de sandale damă cu talpă joasă. Iar dacă sunt din piele naturală, atunci ai făcut cea mai bună alegere pentru confortul și sănătatea picioarelor tale!

Sandale stiletto

Sandalele stiletto vor fi și în acest an la fel de populare. Reprezintă alegerea ideală pentru o ținută pe care o alegi atunci când participi la diferite evenimente, oferindu-i stil și chiar eleganță. Te ajută să pari mai înaltă și totodată gama foarte bogată de modele de sandale tip stiletto îți permite să găsești cu ușurință o pereche exact pe gustul tău.

Pe Tocmania.ro vei găsi, de exemplu, o ofertă foarte variată de modele de sandale atrăgătoare la prețuri excelente așa că îți recomandăm să începi căutarea pe acest magazin și sigur vei umple coșul cu modele de sandale atrăgătoare.

Sandale tip gladiator

Un alt model de sandale pe care ar trebui să le ai în vedere este reprezentat de sandalele tip gladiator. Sunt speciale, atrăgătoare, confortabile și totodată îți accentuează personalitatea. 

Indiferent că alegi un model cu toc sau cu talpă joasă, este absolut necesar ca vara aceasta să ai și tu în garderobă o pereche de sandale tip gladiator. Sigur te vei îndrăgosti de ele și vei dori să le porți cel mai adesea.

Sandale cu platformă

sandale-dama-cu-platforma

Îți plac platformele în general? Ei bine, este probabil cel mai bun motiv pentru a-ți achiziționa o pereche de sandale cu platformă în acest sezon. În plus, sandalele cu platformă sunt confortabile și totodată le vei găsi la prețuri suficient de accesibile astfel încât să poți adăuga mai multe modele în coș, îmbogățindu-ți astfel garderoba. 

Sandale tip sabot

Iar dacă ți-ai propus ca vara aceasta să ieși în evidență într-un mod inspirat și plăcut, atunci nu ar fi o idee rea să faci asta purtând o pereche de sandale sabot. Acestea se dovedesc a fi o alege foarte inspirată în cazul ținutelor office, așa că pot fi o opțiune salvatoare de foarte multe ori atunci când nu știi ce să porți.

Acestea fiind spuse, adaugă cel puțin câte o pereche de sandale din fiecare categorie recomandată și cu siguranță îți va fi mai ușor să îți alegi încălțămintea indiferent de ținută.